Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Iyy0rFG.png

Czy według Ciebie, państwo powinno mieć możlwiości, aby od tak inwigilować swoich obywateli? (Np. poprzez sprawdzanie wiadomości na telefonie od ręki - bez sądowej zgody)

• Lubię to! 6
  • Haha 1
Opublikowano

no pewka, wierzę w uczciwość naszego rządu. Wiem, że moje dane są w odpowiednich rękach

• Lubię to! 2
  • Haha 6
  • Wow 1
Opublikowano

A zapomnij, a jeśli tak to powinno działać w 2 strony także z ich strony pełna transparentność 

• Uwielbiam 4
Opublikowano

Jakby sprawdzili całej Polsce wiadomości to ten naród nie liczył by 38 mln tylko 3 

• Uwielbiam 3
  • Sponsor
Opublikowano

Oczywiście, że nie! Trochę prywatności, choć i tak rząd dąży do pełnej kontroli nad obywatelem.

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Nie. Inwigilacja bez zgody sądu to fundament autorytaryzmu, a nie demokracji.

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Nie chciałabym, by ktoś mnie podglądał jak podcieram sobie tyłek :sus:
Ale cóż i tak Państwo do tego dąży, jeszcze trochę i będziemy mieli drugą Koreę Północną :jasperbeka:

• Uwielbiam 3
  • Moderator
Opublikowano

Niestety idziemy w tym kierunku aby pozbawić nas jakiejkolwiek prywatności, a w wolnym demokratycznym kraju jest to niedopuszczalne

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Nigdy w życiu nie dałbym telefonu do ręki politykowi tym bardziej polskiemu, czyli odpowiadając stanowczo NIE.:tenseSmash:

• Haha 1
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.