Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS 1.6] 4FUN
  • Nick:
    P[u]M[a]
  • Imię:
    Andrzej
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:1:410711710
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    Nie
  • Staż na serwerze:
    Od 13.02 jeśli dobrze sprawdziłem
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym zostać administratorem na serwerze, ponieważ często na nim gram i zależy mi na utrzymaniu porządku oraz dobrej atmosfery. Zauważyłem, że czasami zdarzają się osoby łamiące regulamin (np. cheaty, obrażanie innych graczy), a nie zawsze jest wtedy administrator. 
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Jestem osobą spokojną, opanowaną i sprawiedliwą. Staram się rozwiązywać konflikty bez zbędnych emocji. Znam podstawowe komendy admina oraz regulamin serwerów 4Fun. Regularnie gram na serwerze, więc mógłbym aktywnie pomagać w jego moderowaniu. Jestem aktywnym graczem Counter-Strike 1.6, lubię rywalizację i dobrą zabawę. Zależy mi, aby serwer był miejscem przyjaznym dla wszystkich graczy. Dodatkowo mogę dodać że staż w CS 1.6 sięga u mnie od około 10 lat, niejednokrotnie bywałem administratorem na serwerze kwestionując panujące reguły i zasady jakie panowały na serwerze. W ciągu tego mojego stażu bywały przerwy w grze spowodowane najczęściej życiem prywatnym i brakiem czasu na tego typu rozrywki. Ostatnie moje dłuższe doświadczenie jako administrator serwera to było na sieci CS-Slupsk, niestety ta sieć się całkowicie rozpadła i zostały tylko wspomnienia. Obecnie jestem w stanie wesprzeć administrację przy pilnowaniu porządków na serwerze. Co do wymagań, myślę że większość spełniam, aczkolwiek są też i takie których nie, na siłę nie będę nabijał postów, wystarczy że regularnie wchodzę na forum i widzę co się dzieje i to moim zdaniem wystarczy. Najważniejsze jest sprawować obowiązki w miejscu na którym składam podanie. Co do aktywności na serwerze, zapewne jest grupa osób która mnie zapewne rozpoznaje, nie zawsze codziennie gram, aczkolwiek jak tylko mam możliwość to wchodzę na serwer niezależnie od godziny. Również w porze porannej. Myślę, że chyba wyczerpałem ten temat, ze swojej strony oferuje doświadczenie oraz możliwość dodatkowej pomocy sprawowania ładu i porządku na serwerze. 
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Edytowane przez PuMa10
Opublikowano

Ostatnia Twoja większa aktywność w grze była przed 10 marca, potem mocno spadła.

Spoiler

Zrzutekranu2026-03-18215934.png.55932b4046c3fd99ccf1aa1137ce3d6e.png

Daj się poznać graczom jak i administracji serwera, na ten moment odrzucam.

Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.