Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

De_dust2 https://tv.katujemy.eu/CSGO/5/dema//auto-20260313-1926-de_dust2.dem.zip
01:43 - info trup, może od kolegi, albo się domyśliłeś
5:22 - W moim odczuciu trochę szybki strzał
10:50 - Zazwyczaj Peekuje się do rogu, a nie w tego co biegnie 
18:20 - Smoke nie znikł do końca ja go bynajmniej nie widzę, ale ty z kolegą biegniesz go sprawdzić akurat e tym miejscu może kolega vimixen dał info?
19:10 - Nie wiem czy przypadek, ale idealnie ukryty stałeś przed przeciwnikiem, następnie celownik zacząłeś dociagac właśnie na niego, może moja rozdziałka jest inna i dlatego 
25:45 - Szybki strzał 
28:05 - Zawsze skakałeś, albo peekowales, teraz czekałeś bo był pierwszy czy jak?
33:55 - Może zwykły prefire 
NEXT mapa 
De_inferno https://tv.katujemy.eu/CSGO/5/dema//auto-20260313-1834-de_inferno.dem.zip
21:16 ogólnie wydaje mi się po przejrzeniu całej mapy dust, że może zamiast wh to info podajecie sobie z kolegami bo noqtar obrócił się bardzo świadomie
Podsumowując: Bardziej prawdopobne jest info na discordzie/ts patrząc na info z 1:43 jeszcze można sie domyślić, ale 18:20z mapy dust2 + 21:16 z inferno jest bardzo podejrzane (Tłumaczenie, ze byliscie sami na apsach i mogliscie dac sobie info nie wchodzi w grę, bo równie dobrze na wytlumaczenie sytuacji z 18:20 mozna powiedziec, że szedl na shifcie i przedłużał pewną śmierć). Jeżeli nie używałeś wspomagaczy to stawiam na info dc. Jeżeli to błąd to sory zdarza się. Trochę mniej kwasu ze strony kolegow nie musza od razu afery robić po twoim banie XD. Tak czy siak demka zostawiam do oceny

Lanek  

Decyzja 24h

• Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.