Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym poruszyć tematy, których nieprawidłowości zauważyłem:
1. Nie działa system many - zebrałem już niezłą sumkę many, jednakże nie mogę jej przeznaczyć na rozwój postaci. Po wpisaniu /mana i daniu "Rozwój postaci" menu się zamyka, a mana pozostaje nieruszona. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, czy ten problem dotyczy innych graczy, a może ja robię coś nie tak?
2. Niewidoczna misja nr 7 w dowolnym akcie. Po wykonaniu misji nr 6 nie można przejść do kolejnego aktu, gdyż jest do wykonania misja nr 7, ale takowa jest niewidoczna przy rozwinięciu całego zestawu, można ją rozpocząć "w ciemno" tak naprawdę domyślając się o co w niej chodzi. Czy to jest zamierzony zamysł jako utrudniona misja premium?
3. Wnioskowałbym o usunięcie z listy map takie pozycje jak de_rats_1337 i de_daczka_winter ponieważ na tych mapach boty CT bugują się i nie wychodzą z respa
Poooozdrawiam!

• Właściciel
Opublikowano

1. Potrzebowałbym więcej szczegółów, jaką klasą grasz? bo sam system /mana działa i można robić upgrade

Spoiler

image.png

2. Naprawione

3. Gotowe

Opublikowano
W dniu 14.03.2026 o 14:55, Dudnes napisał(a):

1. Potrzebowałbym więcej szczegółów, jaką klasą grasz? bo sam system /mana działa i można robić upgrade

Pokaż ukrytą zawartość

image.png

Gram Zjawą, ponad 90lvl. U mnie właśnie po wpisaniu /mana i daniu "rozwój postaci" nic więcej nie pokazuje, nie mam takiego menu do wyboru jak u Ciebie na screenie. 
Poza tym przypomniał mi się jeszcze jeden temat, który był kiedyś poruszany - zakup kamizelki + hełmu, pobiera kasę za zakup, jednakże na dole zaraz obok HP dalej pokazuje 0. Przy zakupie armora za złoto, to od razu pokazuje prawidłową wartość.

• Właściciel
Opublikowano
8 godzin temu, CristianoNieRonaldo napisał(a):

Gram Zjawą, ponad 90lvl. U mnie właśnie po wpisaniu /mana i daniu "rozwój postaci" nic więcej nie pokazuje, nie mam takiego menu do wyboru jak u Ciebie na screenie. 

Problem był taki, że /mana otwierało menu hud informacyjne z opisem co robimy z maną oraz przekierowaniem do rozwoju postaci czyli /um. Usunąłem całkowicie te menu i dałem bezpośrednio otwarcie rozwój umiejętności pod /mana. Problem z kamizelką ze sklepu naprawiony. 

• Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.