Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
MONTE 420

Skarga - N1njA obelgi/prawdopodobieństwo korzystania z zewnętrznego komunikatora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick oskarżonego gracza:  N1njA (STEAM_1:0:947352679 )   oraz  Tenshi katujemy.eu  (STEAM_1:0:179120906) 

Data zdarzenia: 13.03.2026 godzin. 17:10

https://tv.katujemy.eu/CSGO/0/dema//auto-20260313-1644-de_mirage.dem.zip

Skarga dotyczy gracza N1njA, gracza poniosło na mój tekst z prośba aby zaprzestał gry z drugim graczem o nicku Tenshi katujemy.eu, przekazywali sobie informacje a przynajmniej wskazywało na to że posługują się zewnętrznym komunikatorem. Pierw usłyszałem że mam problem bo mnie zabił, a później standardowe teksty bluźniercze.

Niestety N1nja zareagował m.in tak:

image.thumb.jpeg.39ebfbf648d07d4405f9ff62cb0428af.jpeg

image.thumb.jpeg.92550f08bcec58ea6f84c13bdbe4bce3.jpeg

Gracz nie był w stanie zrozumieć jak można zauważyć fakt że gra z infem od kolegi z discorda, oczywiście nie brakowało przy tym inwektyw (zobaczcie logi/demo)

Edytowane przez MONTE 420
Opublikowano

Skargę odrzucam, grali razem w teamie. O żadnym Bozym infie też nie ma mowy. A co do Ciebie monte też go prowokowałeś do słow jakie padły.

Opublikowano

Twoja skarga jest niesłuszna!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.