Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie na stanowisko Admina – COD Mod 301

Nick na serwerze:
KAZECIK

Steam / SID:

STEAM_0:0:11101

Czas spędzony na serwerze:
Gram na serwerze od ponad miesiaca, jestem aktywnym graczem i dobrze znam jego specyfike oraz stałych bywalców tego miejsca ^^

Dostępność:
Jestem dostępny średnio 3h, głównie w godzinach wieczorowych po pracy. W tych porach często brakuje administracji, dlatego chciałbym wesprzeć zespół, natomiast pracuje zmianowo typu 2 dni pracujace, dwa dni wolne takze w wolnych dniach na pewno bede siedzial wiecej niz 4h.

Chciałbym dołączyć do administracji, ponieważ zależy mi na utrzymaniu porządku i dobrej atmosfery na serwerze. Często zdarzają się sytuacje z osobami łamiącymi regulamin typu chodzenie po txt czy cheatowanie..
Jestem osobą opanowaną, bezkonfliktową i uśmiechniętą :D

Znam podstawowe komendy AMX - slay, kick, ban, ss, votemap itd. i potrafię z nich korzystać odpowiedzialnie.

Znajomość AMX: 6/10 - na pewno sie doszkole zanim dostane szanse.

Co mogę wnieść do administracji?

• Regularną aktywność

• Szybką reakcję na zgłoszenia graczy

Na koniec chciałbym dodać, że zależy mi na dalszym rozwoju serwera i na podtrzymaniu graczy w dobrym humorze i grania fairplay! 

Pozdrówki, KAZET :)

image.thumb.png.aeb73148f90c665a1e83c82a0b353316.png

Opublikowano

Zapoznaj się z regulaminem.

W mojej opinii " za szybko" na takie podanie dlatego na nie 😑

Lanek  

Następnym razem 3 argumenty. Z racji, że podanie już jest odrzucone to nie masz jak poprawić posta więc ostrzeżenie słowne tym razem.

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Niestety jesteś zbyt krótko z nami, grasz zaledwie od tygodnia. Droga oczywiście nie pozostaje zamknięta zawsze możesz spróbować później. 

IMG_1299.png

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.