Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cLiNiC |    Napisano dziś, 18:20

Witajcie,

jako współwłaściciel serwera DD2, postanowiłem znaleźć nowych OGARNIĘTYCH adminów na serwer, obecni admini nie znają się byt bardzo na rzeczy i nie są aktywni...

Znam Was wszystkich bardzo dobrze, więc wybiorę tylko elitę, która da przykład innym...

Kto się nie zna na rzeczy  obrażasz nas przyszliśmy tu w wraz z serwerem  co ty sobą reprezentujesz po za tym ze masz tam jakoś range i nic o nas nie wiesz ile lat adminujemy razem  chłopie ja mam robotę nie myślisz sobie ze będę siedział 24h na dobę  z choinki się urwałeś czy jak? jak chcesz to możesz ja sobie zabrać te range nie potne się za stary już jestem  nie dość ze człowiek chce serwera pilnować kiedy może za darmo to jeszcze karzą mu za to płacić kpina ahaahahaha  jeszcze raz buhahahah

ale siec żeś wybrał  mcncc    pozdro

Opublikowano

Hola, Hola! Ktoś tutaj o tobie wspominał? Widzisz swój nick? Pytasz go co on sobą reprezentuję tak? Zobacz sam po tym co piszesz, co prezentujesz sobą, zwykła dziecinadę, myślisz ze tym postem coś zdziałasz? Nic nie zdziałasz, jeszcze zabiorą ci rangę a temat zostanie zamknięty, więc po co na kogoś wjeżdżasz bez podstawy, po prostu jest może parę osób które nie ogarniają stanowiska, nie musiała być tutaj mowa o tobie.

A co do sieci, to on sam wybierał bo miał takie prawo, a ty nie masz nic do gadania, po tym co widzę sieć jest na wysokim szczeblu i nie ma co narzekać.

Post pewnie pójdzie do kosza, albo zostanie zamknięty a ty ukarany, i o co tyle zamieszania.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.