Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    EvO
  • SteamID:
    STEAM_0:0:161486567
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    Lanek
  • Data:
    09.03.2026
  • Mapa:
    NIE wiem
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Chciałbym się odnieść do bana, którego dostałem, bo szczerze mówiąc ta decyzja jest dla mnie niezrozumiała.

Z tego co się dowiedziałem, ban został nadany na podstawie HLTV, gdzie ktoś uznał, że przy strzelaniu moja broń „szejkuje” albo dziwnie się rusza. Tylko że HLTV nie jest żadnym wiarygodnym dowodem na takie rzeczy, bo demka bardzo często źle odwzorowują ruchy broni, celownika czy samego sprayu. Szczególnie przy broniach typu TMP czy innych pistoletach maszynowych, gdzie strzelanie jest szybkie i model broni potrafi wyglądać nienaturalnie.

Na serwerze COD 301 gra dużo osób i jeśli ktoś ma podejrzenia wobec gracza, to standardową procedurą jest sprawdzenie go przez POV albo SS.

Dodam też, że miałem już dwa razy robione POV i za każdym razem kończyło się to unbanem, więc tym bardziej dziwi mnie decyzja o banie tylko na podstawie HLTV.

Dodatkowo z tego co wiem, pan :D albo Jewbacca wysłali to prywatnie do Lanka, zamiast zrobić normalną skargę na forum, żebym mógł się do tego odnieść. W takiej sytuacji nie miałem nawet możliwości się obronić.

Dlatego proszę o pokazanie konkretnych momentów z demka, które według administracji są podejrzane. Nadal uważam, że ten ban został nadany po znajomości, bo gracze na serwerze mówili, że mam tylko godzinę gry, więc ktoś musiał rozmawiać o tym z administracją poza forum. Na moim POV widać normalną rozmowę z panem :D :D :D :D, który wysyła coś ludziom na Steam, jakieś demko. To, co mi się działo z bronią, widać na moim POV — strzelałam, bo nie widzę, żeby coś latało albo robiło shake’i.
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Ty myślisz, że jak u siebie shake'i offniesz to hltv nic nie zobaczy? XDDD

https://megawrzuta.pl/3txwhmmg 

2:45 - niby nic nadzwyczajnego poza tym, że rozrzut taki trochę nieistniejący. 

A co zobaczymy jak tę samą akcję zobaczymy z HLTV gdzie nie masz nic do gadania w kwestii wyświetlanego obrazu?

https://cdn.steamusercontent.com/ugc/11554544043225912237/7027D367514FA9A25F97F570CC31558E5FFAD55A/

Coś takiego. 

Pomijam już fakt, że całe demko wygląda tak i nie wiem kto i dlaczego dał ci UB dwa razy ale załóżmy, że to zwykły błąd.

image.thumb.png.45f6da8113cf11d0f2103fa1af04689b.png

Nie umiesz chodzić, strzelać ani ruszać myszką i udajesz nie wiadomo jakiego wyjadacza. 

Możesz odmaszerować @ xxzero3

Edytowane przez Jewbacca
  • Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Junior Admin
Opublikowano
6 hours ago, xxzero3 said:

Na serwerze COD 301 gra dużo osób i jeśli ktoś ma podejrzenia wobec gracza, to standardową procedurą jest sprawdzenie go przez POV albo SS.

No nie do końca. Jasno w dziale masz napisane:

• Świadkowie nie są dowodami. Każde odwołanie się musi zostać poparte dowodami typu - screenshot'y albo demko. 
  • Demko może być nagrane (POV), bądź ściągnięte z HLTV.

Za samego scana z unreala co wyżej wrzucił @ Jewbacca  bym Cię wywalił, ale stracę czas na rozpiskę, bo dawno taki ciekawy przypadek się nie trafił tutaj w dziale.

Nawet nie będę potrzebował do tego HLTV, bo za łatwo by było (tam co się dzieje to cyrk :jasperbeka:)

POV'ik (z tego odwołania)

0:23 - brak rozrzutu z deagle'a

0:48 - dostajesz głowe z mac'a i powinien Ci celownik w górę wystrzelić (na codzie nie ma keva), a u Ciebie sztywno stoi, a wręcz ściągnęło na model

2:45 - ponownie zupełny brak rozrzutu

3:14 - up^

Tyle wystarczy, potem zacząłeś grać awp i tam to chyba nic ci nie pomoże oprócz aimbota, bo strasznie się to oglądało.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.