Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    egotank
  • SteamID:
    STEAM_1:0:586453973
  • Serwer:
    FFA
  • Data:
    09.03.2026
  • Mapa:
    vertigo
  • Opis sytuacji:

przepraszam bardzo z jakiej racji ja za "Niewłaściwy język" dostaje bana na 2 tygodnie?  W regulaminie serwera najbardziej do mojego zachowania pasuje: 

• Obraza admina lub gracza – Upomnienie/Blokada komunikacji 30/60 minut -> Blokada komunikacji 120 minut -> Blokada komunikacji 240 minut -> Blokada komunikacji 360 minut -> Blokada komunikacji 24h -> Blokada komunikacji 7 dni. Takze po tym jak mowie do goscia zeby zjadl gowno raczej nie powinienem dostac bana na 2tygodnie mordki.
Opublikowano (edytowane)

Witam,

Przede wszystkim to moje niedopatrzenie, ban powinien być tygodniowy, bez możliwości skrócenia go. Po prostu ze względu na opcje w sm'e 2-dwóch tygodni, skorzystałem z tej opcji, to mój błąd.

Jednakże odniosę się do tego "bez skrócenia go", po pierwsze kłamiesz, gdybyś chociaż napisał jak było naprawdę, że pytałeś ludzi kto by gówienko zjadł, kto chętny, kto taki oraz owaki, a na pytanie Twoje po raz enty kto chętny, zapytałem czy jesteś chętny na gaga, odpowiedziałeś abym opierdalał pento i ze jebiesz na mnie, abym skleił ryj i takie tam. Mi to tam powiewa, natomiast zasada według mnie prosta i logiczna, chamstwa nie toleruje a w dodatku na takim poziomie jak Twoje, można przymknąć ucho na pewne rzeczy czasami, ale Ty ewidentnie żyjesz z obrażania, co można posłuchać na demie. Mogę przyjąć ostrzeżenie od opiekuna, nie ma problemu, odrobię, bo chamstwa które tak szoruje po dnie nie zaakceptuje. 

Odniosę się do odpowiedzi zbanowanego:

Zapoznaj się z regulaminem może do końca:

&4. Dodatkowe informacje

W przypadku kolejnego łamania regulaminu przez gracza administrator ma prawo przedłużyć karę dwukrotnie.
Łamanie zasad, które nie zostały opisane w regulaminie, a są uważane za niestosowne - ban według uznania admina. 

Administrator może podjąć decyzję o podwyższeniu kary, jeśli sytuacja tego wymaga.

Chciałem dać szansę, zaproponowałem gaga, abyś się wyciszył, zacząłeś od razu obrażać i dałeś znać ze ban Ci wisi, w dodatku kłamiesz w odwołaniu.

Atmosfera na serwerze ma być przyjazna a nie patologiczna.

Tyle ode mnie.

Edytowane przez MONTE 420
Odpowiedz dla zbanowanego.
Opublikowano

A więc tak ban zostaje zamieniony na muta i gaga na 7 dni. Twoje zachowanie jest karygodne.

• KAT 1
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.