Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Czesio
  • SteamID:
    STEAM_0:0:387595519
  • Serwer:
    MIRAGE #3
  • Data:
    08.03.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Witam szanowną Administracje Katujemy.eu. Pisze z tego powodu że został nadany mi ban za nie jakie podszywanie się pod Administracje. A więc to było tak że Najpierw dużo osób które były na serwerze z tym Niektórzy Admini Zadawali mi dziwne pytania Takie jak Czy jestem Adminem i inne. Jeden jedyny raz odpowiedziałem słowem "Tak" lecz od razu przytaknąłem i powiedziałem że to był tylko wielki głupi żart .  Jednak Admin który mi nadał bana stwierdził że moje zdanie lub słowo kompletnie go nie obchodzi. I na koniec chciałbym przeprosić całą administracje oraz przeprosić za mój głupi żart, prosiłbym o Usunięcie Bana lub go Skrócenie . ( Ban Na 1 Tydzień )

Z powagą Czesio 

• Zasłużony
Opublikowano

Witam,

Jako iż jestem opiekunem admina, który nałożył karę za moją wiedzą oraz zgodą i mam gotową odpowiedź na zaistniąłą sytuację, pozwolę sobie wypowiedzieć się w temacie.

Sprawa wygląda następująco:
Mówiłeś, że jesteś adminem. Przyznałeś się do tego co zrobiłeś zarówno na Discordzie jak i tutaj w odwołaniu. Rozumiesz że to co zrobiłeś było nieodpowiednie, ale próbujesz zasłonić się tym, że Twoją intencją był "głupi żart". Jeszcze przed banem jak i teraz w odwołaniu sprowadziłeś swoje słowa do formy żartu, ale z obawy o konsekwencje, bo zdałeś sobie sprawę, że rozmawiałeś z adminami, czy może Twoim zdaniem każdy na serwerze może sobie od tak zacząć żartować, że jest adminem? Otóż nie. Nikt, oprócz adminów, nie ma prawa określać się tym mianem, nawet na moment i pod jakimkolwiek pozorem. Gdyby nagle każdy zaczął sobie tak żartować bez konsekwencji, stworzyłby się jeden wielki chaos, a gracze i administracja byliby tego ofiarami. Gdybym nie postanowil Cię ukarać za Twoje idiotyczne zachowanie, wtedy inni mogliby podłapać te Twoje "żarty" i spowodować wiele złych sytuacji, chociażby takie jak psucie reputacji administratorów i serwera, straszenie banami itd.

Myślę że wyczerpałem dyskusję.

W spoilerze są konteksty.

Spoiler

image.thumb.png.e6bbddf86ecee722d448d9dc888b673f.png

image.png.3b34fee9e6cdcd14f05f33bb02e6c552.png

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.