Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przesyłam rozpiskę demek zebranych z kilku map, nie chce narzucać swojej narracji przy ocenie podejrzanego, jednakże jestem zdania że gracz używa wspomagaczy.

Sytuacja z mapy inferno z czasówki 4:38 jest według mnie całkowitym potwierdzeniem oszustwa, niestety dla mnie jako doświadczonego gracza tłumaczenia podejrzanego typu "nauczyłem się skanować" "nauczyłem się przewidywać" są trywialne, podejrzany nauczył się skanować ale nie ogarnął że celownik trzymamy na poziomie głowy.

de_kabul (03.05)  - > https://megawrzuta.pl/rpljviuj

4:09 - 4:40 - to wygląda jak taniec między modelami na mapie, i ta reakcja na powrocie w strony małych schodów, nagle zatrzymanie ale nie strzelam bo model w locie za ściana (?) (kroki czy domysły nie tlumaczy zatrzymania sie nagle i zlockowania celownika za sciana na modelu)

8:50 - runde temu speedrun na skałki, bo duże ide, a tym razem speedrun na balkony bo brame ida(?), w czasówce 9:10 odpuszczony temat dużych, check na małe schody. Właśnie o takich rundach piszę, nie sprawdzam tak kluczowej pozycji, nie jest to normalne zachowanie, mając świadomość pe

10:13 - speedrun nad warzywniak, na nożu, akurat kręcone puste, oczywiście podejrzany napiszę ze się tego wyuczył, tak samo jak namiętnego skanowania na mapie nuke (w rozpisce poniżej)

10:29 - to jest dobry speedrun, na spawn TT, lekka przyczajka na ciemnie, i przed siebie, nie sprawdza niczego po drodze do małych, nawet na ciemnie przy tych schodach nie zwrócil uwagę, nic, po wejściu na małe również zero sprawdzenia, choć takich pozycji ma co najmniej trzy do ogarnięcia, 
w tej rundzie czasówka na demku 10:44 - delikatny lock na model,

12:00 - cała ta akcja na dużych schodach, razem z przeskokiem nad warzywniak i zeskokiem na TT według mnie jest spalona, od samego początku to wygląda jakby podążał za modelem TT, 12:18 spojrzenie na sciane dalej moim zdaniem również jest patrzenie na model, po przeskoku nad warzywniak.

13:30 - prefire na kręconych,

de_nuke 24.02.2026   --> https://drive.google.com/file/d/1aF1xCJL4Ft7hGSOEhSkbskanKhpO9kib/view

0:10 - ciekawy prefire,
2:17 - podejrzany pewnie wchodzi drabiną w dół, z granatem w ręku do lobby, od razu po zejściu z draby skan na model 1:1 (?)
3:02 - podejrzany fleshuje hangar, późniejszy peek na Sekudyna bardzo interesujący, lock na model (?)
3:59 - 4:02 - interesujący skan na model, podążając za graczem CT,
4:19 - niby normalny skan na radiu, jednakże to że nagle pojawia się model przeciwnika podczas takich skanów nie będą rzadkie w tej rozpisce, z mojej perspektywy takie sytuacje wyglądają na zamierzone "próby skanów"
4:32 - zejście na B-site, celownik utrzymywany jak najbardziej przy modelu TT na bsie, nie wiem kto tak wchodzi do bs'a na tej mapie, oprócz podejrzanego. Moment zatrzymania przed wychyleniem nie jest naturalne w tym przypadku.
5:57 - antyflash (?)
7:17 - skan na model w kurniku,
9:17 - skan na model, standardowo skany na radio, gdy model ma za chwile wyjść w punkt,
9:36 - podejrzany podąża za modelem TT,

de_inferno: 25.06.2026  -- >  megawrzuta.pl/z52rl5on

2:09 - schodkowe wychylanie na mida, niestandardowe jest to w wykonaniu gracza, nie zauważymy takiej gry później, 
2:14 - prefire na gracza na midzie, przez smoke, można to tłumaczyć oczywiście standardowym skanem na mida, początek rundy, lecz dlaczego akurat na lewo, nie prawo (?)
3:59 - podejrzany od zejścia z gniazda, bez przerwy lockuje celownik na graczu z ct, wchodząc bananem
4:00 do 4:03 - przeskok akurat na model gracza CT który wykonał ruch, pomimo skanów na prawą stronę wcześniej, 
4:09 dp 4:22 - standardowe strzelanie, bardziej mnie zastanawia pewność w tym że do prawej jest jeszcze jeden model, na zwolnieniu nie widzę aby dojrzał model.
4:38 do 5:07 - nie słyszy gracza CT, sprawdzenie po ścianach drugiego mida, późniejsza droga na connector do bs'a według mnie jest totalnie spalona, podejrzany niby coś tam sprawdza, ale w zasadzie to nic nie sprawdza, po wychyleniu na małym piachu, lock celownika akurat do lewej na duży piach, bo czemu by nie, później slalom do lewej, sprawdzanie kafelek/ścian, na końcu pada defacto głupio, zbyt głupio jak na tak pewną drogę grania chwile temu, bo sprawdzał cegłe na apsach (?), według mnie coś tutaj się nie klei, z jednej strony mam perfekcyjne przejście do dużego bsa, perfekcyjne info co do położenia gracza CT (chociaż nie pada info), a z drugiej strony mamy beznadziejny movement, słabe granaty, brak sprawdzenia miejscówek chociażby w podstawowym zakresie typu look lewo prawo jak wchodzę od małego do bs'a.
6:07 do 6:09 - ciekawy prefire na gracza Elewator, 
9:38/39 - przybliżenie zooma w momencie wychylenia modelu CT na midzie, po sekundzie dosłownie ponowny ten sam ruch, również w momencie wyskoku gracza CT na mida,
9:50 - nie słyszy gracza CT, lecz gracza TT, natomiast peek pewny na gracza BEZGŁOWIE,

10:26- (cpl_mill)- autobh (?) gracz nie posiada svipa/vipa.

cpl_mill 25.02.2026 --> https://megawrzuta.pl/74za2ar3

2:22 - 2:34 - pierwsze pewne wychylenie, choć przed momentem sprawdzał schody z B, później mocny skan przez boxa na model CT, oczywiście mógł się spodziewać, jednakże wygląda to az zbyt przewidywalnie, 
4:20 - ciekawy ruch celownika, model CT nie zdążył wychylić,
4:35 - przeskok na modele (?)
7:33 - idealnie na model,

de_aztec 25.02.2026  - > https://megawrzuta.pl/ckynb8vm 

0:03 - 0:07 - ciekawy ruch celownika awp za modelem TT (?)
5:36- 5:48 - nie wie o graczu z prawej strony, lockuje na niego, niby standardowy skan na bramę, tylko dlaczego wygląda to jak prefire w momentach kiedy akurat gracz TT postanawia wybiec zza bramy, dwukrotnie (?)
9:35 - bardzo pewny peek na model TT, patrząc ze logiczniejsze jest wychylenie w tej sytuacji do lewej moim zdaniem, jest to dziwne co najmniej.

css_dust3 26.02.2026  --> https://megawrzuta.pl/ufzw2cp8
1:13/14 - ciekawy prefire (?)
3:44 - lock na model przez 2 ściany (?), brak reakcji na resztę mida, pomimo zachowawczego grania wcześniej?
4:35 - skany na modele (?)

de_westwood 26.06.2026 ---> https://megawrzuta.pl/ymnjesjq
4:07 - ruch celownika za modelem za ściana, pewny strzał (?)

Purple  

Decyzja do 24h.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.