Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor
Opublikowano

fnvUKro.png

bilet.thumb.jpg.6deb3caefa4841b541f96480230576e5.jpg

zxc.png.96a986b6196f46617498ed22317968fa.png.64303032ac4a5321d42e855d4cb8f550.png

W 1987 roku Steve Rothstein kupił za 250 000 dolarów dożywotni „złoty bilet” od American Airlines, który dawał mu nielimitowane loty pierwszą klasą. Przez 20 lat odbył ponad 10 000 podróży, traktując samoloty jak taksówki. Dokupił też pas dla towarzysza i często rezerwował dodatkowe miejsce, by mieć obok siebie wolną przestrzeń — co kosztowało linię nawet ponad milion dolarów rocznie. Po latach okazało się, że częste rezerwacje i rozmowy z obsługą pomagały mu radzić sobie ze stratą syna.

zxc.png.96a986b6196f46617498ed22317968fa.png.64303032ac4a5321d42e855d4cb8f550.png

Gdybyś miał taki dożywotni bilet na nielimitowane loty, dokąd poleciałbyś jako pierwszy i dlaczego?

Źródło: 1

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 5
Opublikowano
7 minut temu, bo.patkaa napisał(a):

Gdybyś miał taki dożywotni bilet na nielimitowane loty, dokąd poleciałbyś jako pierwszy i dlaczego?

Zdecydowanie do Hiszpanii, bo codziennie oglądałem pamiętniki z wakacji :pikacheeks:

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jako pierwsze poleciałbym do Japonii! 

just look :pepoLove:

Podrozowanie-po-Japonii-Jak-zorganizowac

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Korea jako pierwsze, potem Japonia i reszta Azji, jedyny ciekawszy dla mnie kontynent

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Gdziekolwiek byle Ciepło albo do Japonii

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • Moderator
Opublikowano
48 minut temu, L3o napisał(a):

Gdziekolwiek byle Ciepło albo do Japonii

Oj tak byczku +1

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

poleciałbym gdzieś do Azji ze względu na innych różne kultury/zachowania. Co do tego biletu to o ile kojarzę to mu potem to zabrali i jakaś akcja sądowa była

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ciekawe, ja to Stany :D

• Lubię to! 2
Opublikowano
11 godzin temu, Kacpperek napisał(a):

Zdecydowanie do Hiszpanii, bo codziennie oglądałem pamiętniki z wakacji :pikacheeks:

cos w tym jest, słoneczna Gran Canaria. xD 

Ja raczej to samo.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.