Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• UB Team CS 2
Opublikowano

59niaXZ.png

image.png.730cff9ed0c61ca33150548f102d8ea3.png

btDZc9d.png

Od kilku dni w sieci krążą filmy z humanoidalnym robotem, który przechadza się po mieście, trzymając w dłoni butelkę piwa. Na jednym z nagrań widać, jak przechodzi przez pasy, na innym pojawia się na terenie dworca kolejowego w Poznaniu. Materiały błyskawicznie zdobyły popularność w mediach społecznościowych, budząc skrajne reakcje — od rozbawienia po obawy dotyczące tempa rozwoju nowoczesnych technologii. Wciąż jednak nie wiadomo, do kogo należy maszyna ani czy jej obecność w przestrzeni publicznej była elementem testów, kampanii promocyjnej czy prywatnej inicjatywy.

źródło: 1.

• Lubię to! 3
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 4
  • Moderator
Opublikowano

Nie jestem przekonany do tego jak szybko rozwijamy tą technologię i czy na pewno w pełni będziemy ją kontrolować 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

A gdzie mandacik za picie w miejscu publicznym, ja jak chodzę po mieście z piwem to policja lubi się przyczepić, a tu co? xD 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Chore do czego świat zmierza. Za moich czasów wychodziło się na boisko, Grało w kwadraty,Chowany,tiry (tak taka zabawa w Lubelskim :D) i kto by pomyślał, Że za 20 lat świat obejmie sztuczna inteligencja (AI). Wy nie zdajecie sobie sprawy, Co może być za parę lat. Gdzie nawet  mogą nas własny głos sczytać i wykorzystać. Sam jestem świadkiem, Jak taka pracuje w pewnej firmie transport. i firma z kurczakami od u*oju do porcjowania wszystko maszyny. Na dobę 200 tyś. Kurczaków się u*ija. Także chore, jak maszyny mogą zastąpić człowieka.

Edytowane przez massked FUR9IA
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jest to z lekka przerażające w jakim kierunku idziemy. Jakiś czas temu Chiny pokazały występ jak te roboty tańczą jak normalni ludzie, dosyć szalone 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Zdecydowanie jestem na niee...

Przeraża mnie to w jakim tempie się rozwija teknolodzia :KEKW:

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Nie no ciekawe to jest :D

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.