Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    tgeqq
  • SteamID:
    76561198739530981
  • Serwer:
    5VS5
  • Data:
    26.02.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Do końca pewny nie jestem ale chyba chodzi o sytuacje gdzie skanowałem często sprawa wyglądała tak : 
    Rano gdzie była szkoła z powodu tego że jestem chory 2 dni po świętowaniu urodzin postanowiłem wejść na katujemy żeby sobie pograć bo nudziło mi się i nie miałem co robić dzień jak codzień od jakiegoś czasu gram ale nie na 5v5 zwykłe bez # lecz dołączyłem tam bo z powodu wczesnej godziny tylko to było aktywne wszystko wydawało się normalne póki się nie rozgrzałem zaczełem grać i zabijać zabijałem aż w końcu 2-3 osoby zaczeły pisać że jestem odpalonym graczem lecz tak nawet NIE było ale ignorowałem to pisałem że na cheatach nie jestem wkońcu stało się tak że smoke został rzucony na rampe A gdzie byłem i zaczełem skanować schody przez to zauważyłem jak jeden z przeciwników przeszedł obok moich strzałów i zaczełem tapować coraz więcej bo wiedziałem że tam jest lub zeskoczył z schodów bo jak strzela sie w smoke i smoke jest ułożony w nie wiem jak to określić to jak strzela sie to smoke sie lekko przebija i można zobaczyć gracza no to zaczełem strzelać i go zabiłem sam byłem w szoku dla żartu pisałem że to był wiatr bo bawiło mnie to nie powiem że nie bo był to dobry skan pisali "gdzie prime" gdzie nie jestem obecnie w stanie kupić prime i pisali żebym wyszedł ja dlatego że nie chciałem dostać bana bo lubie grać na katujemy i mam z tego frajde bo jest pare graczy których lubie i fajnie sie z nimi gra wyszedłem mógłby to być mój błąd przepraszam za to mogłem zostać i się wytłumaczyć nie jestem pewny czy chodzi o tą sytuacje jak tak to prosze o zaakceptowanie unbana bo dostałem perm bana co mnie smuci i nie mam zamiaru robić konta żeby to omijać ale nie mam gdzie dalej grać i z kim więc chciałbym unbana i prosiłbym o to  nie mam z kim zagrać faceita i nie mam jak nawet jakbym kupił prime to bym nie miał z kim premiera nic i jeszcze  mam brata który gra ma konto z prime z wszystkim i 700 godzin w csie o nazwie "Tigo" coś tam i czy to jest ban na ip ponieważ nie chce przeszkadzać mu że dostałem bana ja i on dostanie za to ogl sprawa według mnie to był lucky shot poprostu 

• Haha 3
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.