Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    Burcus
  • SteamID podejrzanego:
    STEAM_0:1:36561814
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    16.02.2026
  • Mapa:
    de_mirage
  • Rodzaj cheata:
    wh
  • Link do demka:
  • Dowody:

24:37 - zobaczył jak typ z drabinki wchodzi do okna, więc zmiana na awp i wcelowanie się w prawe okno XD Po czym spojrzał czy kolejny nie wchodzi i odpuszcza

29:00-29:07 - celownik za modelem cały czas jeździ, skan skanem, ale tutaj ewidentnie kieruje celownik w miejsce gdzie ten model stoi

29:11 - to samo, widział w lewym rogu, a po repeeku nawet już tam nie patrzy, przed moim peekiem wcelowuje się tam gdzie wybiegam

32:10 - patrzy idealnie gdzie biegnie dwóch, podniesienie celownika przed wychyleniem, bo przecież przewidział, że typ tam wskakuje

32:16 - strzał w ścianę - idealnie w typa w rogu na krześle?

35:39 - magiczne oświecenie i wcelowanie się idealnie w miejsce peekowania, nie, nie mógł widzieć go przed peekiem.

39:05 - zmissowane strzały po czym w biegu lock, strzał leci w inne miejsce, a tu siada głowa.

40:48 - fajny prefire XD pixel łokcia zobaczyć i strzelać, robot, ale to pewnie tylko "miss shot"  

https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20260216-1430-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

A więc zacznijmy od tego, że wystarczy popatrzeć rundy na tym demku jak kolega gra z novą, strzały są błyskawiczne, wręcz bym powiedział prefire'y. Niezależnie jakie demo się odpali to ma takie "prefire'y", może jakieś wykorzystywanie błędu gry albo po prostu czyste wh.

1:39 - celownik zostaje na wysokości głowy, mimo że mógł mu typ dawno peekować z dołu
    2:39 - mądre cofnięcie żeby zachować linię peekowania
    6:31 - podczas reloadu celownik łapie lock na przeciwniku i jedzie przez ścianę za nim
    18:32 - widział wyjście mida, a mimo to trzyma celownik bardzo blisko modelu przed repeekiem i nie spodziewa się prawej strony w ogóle

18:50 - ta sama sytuacja co na demku wcześniej, celuje "pomiędzy" dołem, a górą i podnosi za wcześnie celownik przed wychyleniem typa z góry

19:14 - celowanie w połowie ściany przy peeku, niezrozumiałe bardzo, bo nie ma patrzonego od dłużej chwili z żadnej pozycji mida, nawet mógłby mieć blisko shorta, ale przecież wie, że przeciwnik jest tam, gdzie wychyla

21:46 - nawet przez chwilę nie pomyślał, że może mu peekować dołem zza auta
    27:13 - słyszy wracającego z apsów jak wskakuje na barierkę, a wcelowuje się w drugiego, o którym nie miał pojęcia

28:30 - szybki strzał, kennyS by się nie powstydził reakcji ^^

Zastanawiałem się czy wrzucać te demka, tak jak widać po ich dacie. Nadarzyła się okazja, więc sprawdźmy zawodnika wspólnie, bo większość tych sytuacji balansuje na cienkiej granicy między przewagą sprzętową, a po prostu cheatowaniem. Jedyne co mnie skusiło do tego, to fakt, że kolega przez kilka sezonów trzyma topke na serwerze, a ma na premierach top rating 15k, nie wspominając już o tym, że nie słyszał o czymś takim jak faceit, bo nie posiada na nim konta. Nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś kto ma super sprzęt żeby mieć przewagę w fpsach gra tylko na społecznościówkach.

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.