Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    DYNX
  • SteamID:
    STEAM_1:0:1635848519
  • Serwer:
    FFA
  • Nick admina banującego:
    MONTE 4 2 0
  • Data:
    26.02.2026
  • Mapa:
    de_westwood
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Monte nie wiem o co ci chodzi ale to już przestaje być śmieszne. Trace czas na wrzucanie tych screnów.
Lanek  

Nie dostałeś bana z powodem "Wrzuć ss'y" więc ich nie masz. Admin ma 24h na przedstawienie dowodów.

Opublikowano (edytowane)

Dostarczę rozpisany materiał z 6-ściu różnych map do jutra, do godziny 14-stej.

https://www.easypaste.org/file/dpxPqvg1/DYNX.rar?lang=pl

de_nuke 24.02.2026

0:10 - ciekawy prefire,
2:17 - podejrzany pewnie wchodzi drabiną w dół, z granatem w ręku do lobby, od razu po zejściu z draby skan na model 1:1 (?)
3:02 - podejrzany fleshuje hangar, późniejszy peek na Sekudyna bardzo interesujący, lock na model (?)
3:59 - 4:02 - interesujący skan na model, podążając za graczem CT,
4:19 - niby normalny skan na radiu, jednakże to że nagle pojawia się model przeciwnika podczas takich skanów nie będą rzadkie w tej rozpisce, z mojej perspektywy takie sytuacje wyglądają na zamierzone "próby skanów"
4:32 - zejście na B-site, celownik utrzymywany jak najbardziej przy modelu TT na bsie, nie wiem kto tak wchodzi do bs'a na tej mapie, oprócz podejrzanego. Moment zatrzymania przed wycyhyleniem nie jest naturalne w tym przypadku.
5:57 - antyflash (?)
7:17 - skan na model w kórniku,
9:17 - skan na model, standardowo skany na radio, gdy model ma za chwile wyjść w punkt,
9:36 - podejrzany podąża za modelem TT,

de_inferno: 25.06.2026

2:09 - schodkowe wychylanie na mida, niestandardowe jest to w wykonaniu gracza, nie zauważymy takiej gry później, 
2:14 - prefire na gracza na midzie, przez smoke, można to tłumaczyć oczywiście standardowym skanem na mida, początek rundy, lecz dlaczego akurat na lewo, nie prawo (?)
3:59 - podejrzany od zejścia z gniazda, bez przerwy lockuje celownik na graczu z ct, wchodząc bananem
4:00 do 4:03 - przeskok akurat na model gracza CT który wykonał ruch, pomimo skanów na prawą stronę wcześniej, 
4:09 dp 4:22 - standardowe strzelanie, bardziej mnie zastanawia pewność w tym że do prawej jest jeszcze jeden model, na zwolnieniu nie widzę aby dojrzał model.
4:38 do 5:07 - nie słyszy gracza CT, sprawdzenie po ścianach drugiego mida, późniejsza droga na connector do bs'a według mnie jest totalnie spalona, podejrzany niby coś tam sprawdza, ale w zasadzie to nic nie sprawdza, po wychyleniu na małym piachu, lock celownika akurat do lewej na duży piach, bo czemu by nie, później slalom do lewej, sprawdzanie kafelek/ścian, na końcu pada defacto głupio, zbyt głupio jak na tak pewną drogę grania chwile temu, bo sprawdzał cegłe na apsach (?), według mnie coś tutaj się nie klei, z jednej strony mam perfekcyjne przejście do dużego bsa, perfekcyjne info co do położenia gracza CT (chociaż nie pada info), a z drugiej strony mamy beznadziejny movement, słabe granaty, brak sprawdzenia miejscówek chociażby w podstawowym zakresie typu look lewo prawo jak wchodzę od małego do bs'a.
6:07 do 6:09 - ciekawy prefire na gracza Elewator, 
9:38/39 - przybliżenie zooma w momencie wychylenia modelu CT na midzie, po sekundzie dosłownie ponowny ten sam ruch, również w momencie wyskoku gracza CT na mida,
9:50 - nie słyszy gracza CT, lecz gracza TT, natomiast peek pewny na gracza BEZGŁOWIE,

10:26- (cpl_mill)- autobh (?) gracz nie posiada svipa/vipa.

cpl_mill 25.02.2026

2:22 - 2:34 - pierwsze pewne wychylenie, choć przed momentem sprawdzał schody z B, później mocny skan przez boxa na model CT, oczywiście mógł się spodziewać, jednakże wygląda to az zbyt przewidywalnie, 
4:20 - ciekawy ruch celownika, model CT nie zdążył wychylić,
4:35 - przeskok na modele (?)
7:33 - idealnie na model,

de_aztec 25.02.2026

0:03 - 0:07 - ciekawy ruch celownika awp za modelem TT (?)
5:36- 5:48 - nie wie o graczu z prawej strony, lockuje na niego, niby standardowy skan na bramę, tylko dlaczego wygląda to jak prefire w momentach kiedy akurat gracz TT postanawia wybiec zza bramy, dwukrotnie (?)
9:35 - bardzo pewny peek na model TT, patrząc ze logiczniejsze jest wychylenie w tej sytuacji do lewej moim zdaniem, jest to dziwne co najmniej.

css_dust3 26.02.2026
1:13/14 - ciekawy prefire (?)
3:44 - lock na model przez 2 ściany (?), brak reakcji na resztę mida, pomimo zachowawczego grania wcześniej?
4:35 - skany na modele (?)

de_westwood 26.06.2026
4:07 - ruch celownika za modelem za ściana, pewny strzał (?)

Edytowane przez MONTE 420
  • KAT 2
Opublikowano

image.png.38104a13767fb6b56a187b4c0fca61fa.png
^Czas pobierania "6" dem + Poza tym wnioskuję, że nadal nie otrzymaliśmy dem w prawidłowym formacie, a 24h minęło. 
Temat zamykam automatycznie na korzyść odwołującego. Jeżeli ktoś nie zgadza się z moją decyzją proszę użyć opcji "zgłoś", lub napisać skargę
Z ewentualnymi poprawnymi demami zapraszam do działu zgłoś cheatera
Mam nadzieję, że wszyscy są zadowoleni, z faktu "dotrzymania czasu odwołania" 

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.