Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Opinia - L3o   

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz kulturę i sposób komunikacji tego użytkownika z innymi?

• Bardzo negatywnie
      2
    • Negatywnie
      0
    • Neutralnie
      8
    • Pozytywnie
      6
    • Bardzo pozytywnie
      0
  2. 2. Czy uważasz, że użytkownik dobrze spełnia swoją rolę na forum?

• Zdecydowanie nie
      1
    • Raczej nie
      1
    • Trudno powiedzieć
      6
    • Raczej tak
      5
    • Zdecydowanie tak
      3
  3. 3. Jakie jest Twoje ogólne wrażenie dotyczące tego użytkownika?

• Negatywne
      2
    • Neutralne
      9
    • Pozytywne
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

gHsEj8X.png

Witajcie w kolejnej odsłonie "Pod lupą". W tej odsłonie zebraliśmy anonimowe opinie dotyczące świeżo upieczonego Moderatora forum @ L3o
Poza moderacją forum Mateusz pełni również funkcje Opiekuna serwera CS2 Mirage #1 oraz UB Team CS 2. 
Odpowiedzi użytkowników zostały celowo zamieszane, do tematu została dodana ankieta, w której każdy użytkownik może dołożyć cegiełkę do wizerunku konkretnej osoby. 

11f.png.7300a4e45c0d6b6690a4fb1d05a74ba0.png.df2a849bcffcb6575257df7b3e4ae3a7.png

Co uważasz o @ L3o ? Jak oceniasz całokształt jego pracy?

• Użytkownik #1: Leń, jak każdy.
• Użytkownik #2: Jest to bardzo pracowita osoba, co było widać w dziale ubt oraz teraz jako moderator po ilości ostrzeżeń, które daje. W obecnym momencie nie mam mu nic do zarzucenia, spełnia swoją funkcję należycie.
• Użytkownik #3: Osobiście uważam, że jest w porządku osobą, ale nie mógłbym wejść z nim w żadne relacje poza forum, z prostego względu — nie uważam, że byśmy się dogadali. Za to, jeżeli chodzi o jego obowiązki, które wykonuje na forum oraz dla forum, to jestem w stanie wypowiedzieć się pozytywnie, wypełnia swoje obowiązki — przynajmniej w moim odczuciu — nie wprowadza żadnych konfliktów ani innych niewygodnych sytuacji w kontaktach z użytkownikami.
• Użytkownik #4: Mogę powiedzieć, że jest surowy i nie wybacza, a momentami potrafi być zabawny. Raczej sumiennie wykonuje swoje obowiązki. 
• Użytkownik #5: W moich odczuciach zaczął udzielać się dopiero po ogłoszeniu rekrutacji na moderatora, kiedy to bardzo chciał zostać przyjęty. Wcześniej potrafiło go nie być dobre kilka dni na forum, nie posiadając przy tym urlopu. Teraz może i jest aktywny, zaangażowany, ale myślę, że to chwilowy napływ energii, motywacji. 
• Użytkownik #6: Robotę robi dobrą, ale czasami potrafi być po****m. 

11f.png.7300a4e45c0d6b6690a4fb1d05a74ba0.png.df2a849bcffcb6575257df7b3e4ae3a7.png
Czy pamiętasz sytuację, w której użytkownik szczególnie pozytywnie lub negatywnie się wyróżnił?

• Użytkownik #1: Nie byłem przy żadnej z takich sytuacji więc ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat, jednak z tego, co mi wiadomo, to raczej pozytywnie można ocenić jego kompetencje.
• Użytkownik #2: Jak wykierował premierka.
• Użytkownik #3: Pozytyw taki, że jedzie po rudej.
• Użytkownik #4: Szczególnie nie.
• Użytkownik #5: Za bardzo nie zwracam uwagi na jego działania. Z pozytywów wydaje się być twardym zawodnikiem, który może zajść daleko. 
• Użytkownik #6: Sytuacja, w której moim zdaniem pozytywnie się wyróżnił, miała miejsce niedawno, kiedy poprawił błąd popełniony przez admina z om1 i tekkiego w związku z multikontem gdzie sam zweryfikował logi i poprawił ich błąd odbanowując gracza.

Czym według ciebie zasłynął na forum?

• Użytkownik #1: A zasłynął? :KEKW:
• Użytkownik #2: Nie znam go zbyt dobrze, co za tym idzie, nie wiem, jaką ma historię na forum, jednak jestem pewny, że na forum zasłyną dzięki sumienności i długiemu stażu co doprowadziło go do dobrych stosunków z innymi.
• Użytkownik #3: Słynie z bycia bratem S0u.
• Użytkownik #4: Pracowitością w dziale ubt, bo jednak w pewnym momencie on ogarniał wszystkie odwołania sam.
• Użytkownik #5: Jak dla mnie zabłysnął, ponieważ bardzo dobrze wykonuje swoją pracę jako UBT oraz moderator i wyróżnia się spośród użytkowników.
• Użytkownik #6: Swoim stażem dinozaura i ślinieniem się na widok odwołań.

Jakie jedno słowo idealnie go opisuje?

• Użytkownik #1: Dziad
• Użytkownik #2: Menda
• Użytkownik #3: Ojciec
• Użytkownik #4: Lizus
• Użytkownik #5: TendrugiS0u
• Użytkownik #6: po**b

Jaką emotką byś go opisał i co sprawia, że idealnie do niego pasuje?

• Użytkownik #1: :pandafikolek:
• Użytkownik #2:  :tf: taka emotka, ponieważ lubi prowokować.
• Użytkownik #3: :pogplant:
• Użytkownik #4:  Jeszcze za mało go znam na emotke.
• Użytkownik #5: :dogel: A co sprawia, że idealnie pasuje, a to, że po skończonej robocie też ma taki głupi uśmieszek.
• Użytkownik #6: :tfu: Jest to typ osoby miej wyje**** a będzie ci dane. 

Czy chciałbyś mu coś anonimowo przekazać/zapytać?

• Użytkownik #1: Nie dawaj się rudej. Jak robić to ty ją, nie ona Ciebie. 
• Użytkownik #2: Żeby był milszy dla swoich poddanych.
• Użytkownik #3: Nie odpuszczaj rudej.
• Użytkownik #4: Czasami mnie denerwujesz, ale jesteś spoko <3
• Użytkownik #5: Że jest mendą straszną i niech się nie zmienia. 
• Użytkownik #6: Że jest super.

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi oraz zachęcam do udziału w ankiecie. 

• Lubię to! 3
  • Haha 3
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Oooo jak słodko :uwu: Nie macie co liczyć że będę milszy :tf:

Ashni  

A już myślałam, że to cię przekona:peepovape:

• Haha 3
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.