Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kilka poprawek przed resetem:

Po pierwsze i najwazniejsze: skoro spowalniamy serwer, dodatkowy exp w nocy powinien byc zdecydowanie mniejszy. Nie rozumiem dlaczego granie noca ma byc jakos specjalnie traktowane szczegolnie, ze wtedy gra sie latwiej. W tej chwile od godziny 22 jest exp 50% wiekszy co jest absurdem. Zmniejszyc do 10-20% max albo wylaczyc kompletnie.

Po drugie: kurtka mysliwego. Praktycznie zero downside posiadania tego perku - bo musisz tylko i wylacznie stac w miejscu. Niewidka taka, ze w zyciu wroga nie dostrzezesz. Dodatkowo po doslownie 2 sekundach znikasz znowu. Niesamowicie OP. Wedlug mnie do usuniecia.

Medyk: nie jestem pewien czy scaluja mu sie apteczki z intem bo z tego co pamietam w opisie nie ma nic na ten temat. Jesli tak to ok, a jesli nie - to powinny.

MAC-10: Za duzo jest w tej chwili na serwerze tej broni. Duch, skoczek, nawet skrytobojca z jakiegos powodu ma uzi zamiast tmp, ktore mial wczesniej.

Skrytobojca jak sama nazwa wskazuje powinien miec cos cichego, wiec tmp pasuje idealnie. Powrocic do tej broni i dac mu +dmg na tyle zeby byla konkurencyjna z MAC-10, ktore jest lepsza bronia.

Skoczkowi zamienic MAC-10 na UMP. Ta klasa doslownie lata po mapie i zatrzymuje sie centymetr obok ciebie bez jakiegokolwiek dzwieku, wiec bron ktora strzela wolniej byc moze da jakakolwiek szanse na reakcje.

Duchowi zostawic MAC-10.

Rusher: Skoro nerfimy kondycje na wszystkich klasach to przyspieszenie powinno byc delikatnie slabsze jednakze bez przesady zeby nie ubic tej klasy. Do tego nerf z 1/8 na 1/9 XM i nerf z 1/5 na 1/6 z M3. Te bronie nie maja malego dmg - nawet w late gamie ciagle bija duzo. Do tego XM strzela szybko, wiec to 1/8 jest naprawde mocne.

Perki z expem: ksiega doswiadczenia, pierscien doswiadczenia, free exp (i inne jesli o nich zapomnialem), znerfic widelki o tyle samo o ile nerfimy globalnie exp. Do tego spojrzec na ulepszenia exp'a w klanie - to rowniez wypadaloby znerfic.

Na ten moment to by bylo na tyle.

Edytowane przez Yep.
  • Haha 1
Opublikowano

NO i właśnie to jest przykład o tym co napisałem u siebie przez takich ludzi i takei zmiany ten serwer upada bo chciecie z CODA zrobić zwykłe only dd2 jak tak bardzo to po co gacie na CODACH. 

1. Co Ci przeszkadza ten EXP ? Właśnie po to to jest aby przyciągnąć graczy trochę do gry a zwłaszcza wieczorem i nocą co zazwyczaj ludzi jest mniej no i jak od zawsze było noc jest od EXPIENIA nic bym nie zmieniał i tak wolno leci widziałem ludzie narzekają że grając po kilkadziesiąt godzin w tygodniu oni nie mogą 100 lvl wbić. ZOSTAJE 

2. Moim zdaniem jest to słabe bo wystarczy sie ruszyć i już Cię widać. Nie usuwałbym tylko zostawił ewentualnie zmienił na nanosuit który porponowałem wcześniej ponieważ przez ten perk gracze tylko kampią co wydłuża grę a nanosucie można biegać itp więc kampienai by nie było niewidki na CODACH muszą być. jestem na NIE 

3. No to co że jest dużo klas z tą bronią? I tak mało kto gra tymi klasami na naszzym serwerze przewyższa M4 i AK. A jedynie Ci co grają skoczkiem czy skrytobójcą to są gracze co od zawsze tym grają i jest ich niewiele. I co pozmieniałbyś na UPM a pozniej kazdy bedzie pisał czemuj wszystkie klasy maja UPM ? bez sensu. Jestem na NIE 

4. No to chyba grasz na CODZIE to muszą być klasy co potrafią takie rzeczy? A jak Ci tak bardzo przeszkadza ten skoczek to poroś niech dodadzą jeszcze coś do niego i niech bedzie na premium jeszcze serwer zarobi. Jestem na NIE.

5. Ooo a tego nie widziałem kto to znowu wymyślił żeby nerfić kondycje na wszystkich klasach ? hmm niech zgadne gracz który wchodzi na serwer raz na miesiąc. A tak pozatym hahahaha ale dobre przecież te klasy ledwo biegają pakuje się i pakuje w tą kondycje a ona nie ma róznicy taki komandos ta tym serwerze nie ma sensu dlatego nikt nim nie gra nie zauważyliście że ludzie nie chca grac komandosem tak jak było kiedyś że było 10 na mapie ? zastanawiał się ktoś kiedyś dlaczego się tak dzieje? Sprawa jest prosta bo ten komandos nie biega nawet majac full kondycje kiedyś komandos na 1 lvl biegał z taką prekościa jak tutaj na full kondycji a jak się dało full to biegał po mapie jak skoczek na bunnyhoopie a wy jeszcze chcecue spowolnić? jak do tego dojdzie to powodzenia w poszukiwaniu graczy bo ja też jeszcze troche troche nerfa i ja odchodzę bo to nie ma sensu.

6. No tak zmień Rushera na 1/1000 dobre za mocny XDDD to może niech wgl nie ma 1/? tylko podstawowe dmg ? co Ty na to ? :D

7. A ja właśnie bym te perki wzmocnił widzialeś kiedyś żeby ktoś z tym grał ? bo ja nie i zrob sobe test zabij 10 z perkiem i 10 bez dużej róznicy nie ma i nikt z tym nie gra wiec nie wiem co ty widzisz i co masz do tego EXP. jak serwer po resecie 2 miesiące a tu ledwo 3 osoby 300 wbiły co grają noc i dzień to bez sensu że przez miesiąc nawet 10 graczy nie może wbić 300 lvl. i to nie to że mało grają bo ja osobiście grając po 5-10 godzin dziennie robiac misje po prawie 2 miesiacach mam 250 lvl. 

Wy ulepszajcie ten serwer a go neficie przecież już  coraz ludzi gra. A jedyne co możecie zmienic dla wiekszej luiczby graczy to te Bindy bo wielu nowych graczy wchodzi na ten serwer i po 30 minutach wychdzodzą wk***ieni bo jeden nie może umiejetnosci użyc drugi paki rozbroić 3 spadochronu nie ma kto to wymyślił kiedyś tego nie było paka spadochron E umiejetnosci klasy na f i perki na c i nie było problemu a teraz jakkieś bindy. POZDRO

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, LemonHazeAWP napisał(a):

NO i właśnie to jest przykład o tym co napisałem u siebie przez takich ludzi i takei zmiany ten serwer upada bo chciecie z CODA zrobić zwykłe only dd2 jak tak bardzo to po co gacie na CODACH. 

1. Co Ci przeszkadza ten EXP ? Właśnie po to to jest aby przyciągnąć graczy trochę do gry a zwłaszcza wieczorem i nocą co zazwyczaj ludzi jest mniej no i jak od zawsze było noc jest od EXPIENIA nic bym nie zmieniał i tak wolno leci widziałem ludzie narzekają że grając po kilkadziesiąt godzin w tygodniu oni nie mogą 100 lvl wbić. ZOSTAJE 

2. Moim zdaniem jest to słabe bo wystarczy sie ruszyć i już Cię widać. Nie usuwałbym tylko zostawił ewentualnie zmienił na nanosuit który porponowałem wcześniej ponieważ przez ten perk gracze tylko kampią co wydłuża grę a nanosucie można biegać itp więc kampienai by nie było niewidki na CODACH muszą być. jestem na NIE 

3. No to co że jest dużo klas z tą bronią? I tak mało kto gra tymi klasami na naszzym serwerze przewyższa M4 i AK. A jedynie Ci co grają skoczkiem czy skrytobójcą to są gracze co od zawsze tym grają i jest ich niewiele. I co pozmieniałbyś na UPM a pozniej kazdy bedzie pisał czemuj wszystkie klasy maja UPM ? bez sensu. Jestem na NIE 

4. No to chyba grasz na CODZIE to muszą być klasy co potrafią takie rzeczy? A jak Ci tak bardzo przeszkadza ten skoczek to poroś niech dodadzą jeszcze coś do niego i niech bedzie na premium jeszcze serwer zarobi. Jestem na NIE.

5. Ooo a tego nie widziałem kto to znowu wymyślił żeby nerfić kondycje na wszystkich klasach ? hmm niech zgadne gracz który wchodzi na serwer raz na miesiąc. A tak pozatym hahahaha ale dobre przecież te klasy ledwo biegają pakuje się i pakuje w tą kondycje a ona nie ma róznicy taki komandos ta tym serwerze nie ma sensu dlatego nikt nim nie gra nie zauważyliście że ludzie nie chca grac komandosem tak jak było kiedyś że było 10 na mapie ? zastanawiał się ktoś kiedyś dlaczego się tak dzieje? Sprawa jest prosta bo ten komandos nie biega nawet majac full kondycje kiedyś komandos na 1 lvl biegał z taką prekościa jak tutaj na full kondycji a jak się dało full to biegał po mapie jak skoczek na bunnyhoopie a wy jeszcze chcecue spowolnić? jak do tego dojdzie to powodzenia w poszukiwaniu graczy bo ja też jeszcze troche troche nerfa i ja odchodzę bo to nie ma sensu.

6. No tak zmień Rushera na 1/1000 dobre za mocny XDDD to może niech wgl nie ma 1/? tylko podstawowe dmg ? co Ty na to ? :D

7. A ja właśnie bym te perki wzmocnił widzialeś kiedyś żeby ktoś z tym grał ? bo ja nie i zrob sobe test zabij 10 z perkiem i 10 bez dużej róznicy nie ma i nikt z tym nie gra wiec nie wiem co ty widzisz i co masz do tego EXP. jak serwer po resecie 2 miesiące a tu ledwo 3 osoby 300 wbiły co grają noc i dzień to bez sensu że przez miesiąc nawet 10 graczy nie może wbić 300 lvl. i to nie to że mało grają bo ja osobiście grając po 5-10 godzin dziennie robiac misje po prawie 2 miesiacach mam 250 lvl. 

Wy ulepszajcie ten serwer a go neficie przecież już  coraz ludzi gra. A jedyne co możecie zmienic dla wiekszej luiczby graczy to te Bindy bo wielu nowych graczy wchodzi na ten serwer i po 30 minutach wychdzodzą wk***ieni bo jeden nie może umiejetnosci użyc drugi paki rozbroić 3 spadochronu nie ma kto to wymyślił kiedyś tego nie było paka spadochron E umiejetnosci klasy na f i perki na c i nie było problemu a teraz jakkieś bindy. POZDRO

Nie masz bladego pojecia o czym piszesz co juz udowodniles w ostatnim temacie proponujac jakies niewidki, eliminator do kata, 10 skokow itd. Ludzi jest co raz mniej bo serwer jest poltora tygodnia przed resetem i ludzie maja wysokie levele. Gdyby wprowadzili to co proponujesz serwer umarlby w 2 dni.

Nie rozumiesz tego, ze zostal jeden grywalny COD i jest to COD z malym expem, COD, ktory jest w miare zbalansowany. Kiedys byly CODy 80001 i juz dawno wymarly - zastanow sie dlaczego.

Gram na tym CODzie od samego poczatku. Gdy raczkowal byly wlasnie takie klasy jakie proponujesz - KAT, ktory jednak nie mial AK tylko AUGa i ogranicznik rozrzutu. Na serwerze gralo kilka osob bo byl calkowicie niezbalansowany. Gracze, w tym ja, tworzyli miesiacami wiele tematow zeby doprowadzic ten serwer do stanu jaki jest teraz - czyli wzglednego balansu (choc nadal jest sporo rzeczy, ktore ja osobiscie bym zmienil).

Edytowane przez Yep.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Doświadczenie można zmniejszyć do 30% w nocy, nie każdy jednak ma możliwość grania o tej porze

Skrytobójcy mozna dać te TMP +4 dmg z niego 

Skoczek zmiana broni też git, choć może nie przejść 

nie zgodzę się też z paroma rzeczami

kurtka myśliwego - mało kto gra z tym perkiem, gram tu długo i moge policzyc na palcach 2 rąk ile razy ktos mnie zabił z tej niewidki, bardziej mnie wk*******ą mordercy i cichy kampiacy niż ten perk

rusher - moda na rushera weszla wtedy kiedy zaczął nim grać Kamlos i ja, nagle ta klasa zrobiła się OP ( tematy o nerfa itp.. ) szkoda, że wcześniej nikt nie dostrzegał tej klasy, na małym poziomie nie jest tak OP jak na jakimś 200+ póki nie masz wymaksowanej kondycji, żeby faktycznie podejść na blisko do kogoś, więc dla mnie nerf zbędny na chwilę obecną

perki na zmniejszenie expa - jeśli bedziesz chciał nerfić tak wszystko pod spowolnienie serwera, to nikt przez ten miesiąc gry ( od resetu do resetu ) nie wbije tego 301, mozna lekko spowolnić serwer, ale to nie znaczy, żeby wy*****ć z serwera prawie każdy zdobywany exp za pośrednictwem bonusów 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skoczek musi mieć coś co szybko strzela, a UMP strzela dosyć wolno jeśli już taka miała zmiana miałaby mieć miejsce to proponuje dodać 20% szybkostrzelności z UMP lub zostawić Maca tak jak jest, ponieważ ta klasa jednak wymaga jakichś tam umiejętności.

Skrytobójca - TMP totalnie useless broń - Duży Recoil, słaby dmg moim zdaniem ta broń jest totalnie useless jak i na coda jak i ogólnie w tej grze, tutaj ewentualnie mogę się zgodzić, że UMP byłby dobry.

Perki z expem można zostawić takie jak są, jeden to chyba wcale nie działa (Free EXP), a reszta i tak jest bardzo rzadko używana także moim zdaniem może być tak jak jest, a jednak jakiś element szybszego pozyskiwania expa bym zostawił.

Kurtka myśliwego też można zostawić nie widzę potrzeby usuwania, rzadko kto tym gra, a jak już gra to parę rund w trakcie mapy i perk zostaje wyrzucony/sprzedany

Co do zmiany doświadczenia w nocy to bym je całkowicie wywalił, poniekąd rozumiem dlaczego jest to dodane, ale trochę OP jeśli dalej da się nabijać misję na botach, można zwiększyć za to boosta za ilość graczy na serwerze.

kolin  

Nabijanie misji na botach zostało poprawione, wymaga minimum 5 graczy online by je zaliczało. 

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Będziemy mieli na uwadze powyższe propozycje przy zbliżającym się resecie. 

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.