Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS2] MIRAGE #2
  • Nick:
    Cyborg
  • Imię:
    Mateusz
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    76561199508034874
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    1131891594816127036
  • Staż na serwerze:
    ponad 50h
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:

Uważam, że jestem adekwatną personą na to, aby uzyskać role administratora serwera. Jestem osobą która jest bardzo aktywna oraz potrafi w poprawny sposób analizować zgłoszenia, czy nie łamią one regulaminu serwera. Jestem poważny, ale potrafie zażartować. Aby rozgrywka była naprawdę satysfakcjonująca, potrzebny jest ktoś, kto dba o porządek, reaguje na łamanie zasad i wspiera pozytywną atmosferę. Chciałbym być właśnie taką osobą.

Od dłuższego czasu aktywnie uczestniczę na serwerze graczy i zauważyłem, jak duże znaczenie ma sprawiedliwy oraz zaangażowany administrator. Dobry admin nie tylko karze za oszustwa czy toksyczne zachowanie, ale przede wszystkim zapobiega konfliktom i potrafi rozmawiać z ludźmi. Uważam, że posiadam cechy, które są w tej roli kluczowe np. opanowanie, bezstronność, dokładne i trafne podejmowanie decyzji.

Chciałbym mieć realny wpływ na jakość rozgrywki. Zależy mi na tym, aby nowi gracze czuli się mile widziani, a stali bywalcy mieli                  pewność, że zasady obowiązują wszystkich w równym stopniu. Administrator powinien być przykładem  zarówno pod względem                    kultury osobistej, jak i znajomości mechanik gry oraz regulaminu serwera. Jestem gotów poświęcić swój czas, aby monitorować                    sytuację na serwerze, reagować na zgłoszenia i dbać o płynność rozgrywki.

Pełnienie funkcji administratora traktuję nie jako przywilej, lecz jako odpowiedzialność. To rola wymagająca zaangażowania,                          konsekwencji i uczciwości. Wierzę, że dzięki mojemu podejściu oraz chęci działania mógłbym przyczynić się do stworzenia                              miejsca, w którym gracze z przyjemnością spędzają czas i do którego chętnie wracają.

• Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Nie mam zbyt wysokiego doświadczenia. Byłem kiedyś administratorem na mniejszych projektach. Wiem, że tutaj się odnajdę i dam sobie radę, co myślę, że jest najważniejsze.
  • Znajomość komend administratora
    Srednia
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK

Przepraszam, ale zapomniałem zaznaczyć checkboxów w tamtym podaniu.

Nie musze wiedzieć, gdzie sprawdzać staż, ale mimo tego wiem i sprawdziłem, że mam ponad 50h, doświadczenie nie jest wymogiem. Steam ID  jest podane dobrze, Nie ma napisane, że musze podać nazwe discord, więc podałem discord ID, żeby mnie oznaczyć wystarczy <@ID> -----> SeZamek :D

Edytowane przez mateuszplcyborg
  • KAT 1
  • Wow 1
Opublikowano

Doświadczenie -

staż +

aktywność +
wiek +-

znajomość sm_/css_ +-
brak podstawowej wiedzy, gdzie sprawdzać staż, co to i gdzie znaleźć steam ID, nawet źle podana nazwa do Discorda -

Sorry, ale niestety jestem na  NIE

izak-tubson(1).gif.98789359021af08a131548596c808d3a.gif

Opublikowano

Odrzucam. "Jeżeli Twoje podanie zostało odrzucone, następne możesz złożyć dopiero po 7 dniach."

• Przykro mi 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.