Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Problem został rozwiązany przez Synexc, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-zamienić awp 1/1 na scouta 1/1.
-zmniejszyć bazowe statystyki lub dodać jakieś debuffy
Jest już na serwerze klasa sniper która ma awp i myślę, że jest jak najbardziej w porządku. Klasy ze scoutem nie ma a jest to lubiana przez wielu graczy broń. Widziałem różne propozycje na klase ze scoutem ale jeśli scout będzie miał tak jak inni proponują np. 1/4 na zabicie to klasa ta będzie praktycznie martwa nieważne co się jej tam dodatkowo da. W ramach za to można jej obciąć bazowe statystyki na 0 żeby start miała 0/0/0/0, albo ewentualnie wbudować jej jakieś debuffy typu +25% przyjmowanych obrażeń ze wszystkich źródeł. Wydaje się, że będzie to w miarę łatwa do balansu (zmniejszać flat staty, zwiększać debuffy można w nieskończoność) i nawet z drastycznymi nerfami to i tak będzie grana przez ludzi.

• Haha 1
  • Rozwiązanie
Opublikowano

No jestem na nie.

To, że w klasach darmowych jest klasa z awp nie oznacza, że premium już jej mieć nie może.

Dodatkowo Kapitan/Komandor jest na codach od zawsze co może oznaczać, że jednak ma swoich fanów co zresztą widać na naszym serwerze, bo są ludzie, którzy nią grają.

Scout jest znacznie prostszą bronią z mniejszym rozrzutem, gdzie nawet przy poruszaniu się z nią, a nawet skakaniu można trafić przeciwnika. 

Klasa, która miałby z niej 1/1 byłaby najzwyczajniej za mocna, nawet biorąc pod uwagę Twoją propozycję odnośnie pomysłów jej dodatkowych osłabień.

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.