Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Ostatnio często pojawia się temat dot Nocnego Mirage w CS2, a co by na to gdyby tak wprowadzić również w CS 1.6, nocną wersję Dusta2 na Only DD2? Oczywiście chodzi o standardowe DD2 nie Classic, bo zapewne na Classicu musi być zachowany klasyczny styl mapy tak jak zgodnie z jej nazwą "Classic". Można by było wprowadzić głosowanie na wersję nocną w godzinach wieczornych, np. od 21:00 do 6:00, o ile z technicznego punktu widzenia jest to możliwe, żeby takie głosowanie się pojawiało i każdy wtedy mógłby wybrać mapę wedle uznania.

Kwestia tylko, czy taki styl mapy przypadnie graczom do gustu i czy byliby chętni grać na nocnej wersji. Moim zdaniem mapa jest czytelna, sprawdziłem ją na botach i wszystko działa w porządku.

Link do mapy: https://gamebanana.com/mods/83764 jeśli macie może jakąś ciekawszą, ładniejszą mapę nocnego Dusta2, to podsyłajcie linki w odpowiedzi.

Tak kończąc, jeśli taki temat już się gdzieś wcześniej pojawił, albo była wcześniej taka mapa i np została usunięta bądź dana propozycja nie została przyjęta (szukałem w lupce/tematach i nic nie znalazłem), to prosiłbym o wskazanie wątku, żeby jakby nie było coś proponowane drugi czy trzeci raz :D

Zrzut ekranu 2026-02-18 233956.png

Zrzut ekranu 2026-02-18 234047.png

• Lubię to! 5
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

zazwyczaj wchodzę na dd2 w nocnych godzinach, więc myślę, że fajnie by to wyglądało

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Admin ONLY DD2
Opublikowano (edytowane)

Nieee no spoko, wygląda ciekawie, ale jak to tam ma się do jasności w ciemnych miejscach, bo już i tak jestem ślepy jak ktoś w trupie w ciemni czy gdzieś przykampi xdd 

Może se też ściągnę i odpale i zobaczę jak jest :D Swoją drogą to namówiłeś mnie do ogarnięcia tej jasności tymże tematem, a z racji tego że gram na małym telewizorku 32 calowym( kupionym za flachę litrowego domowego wina) ze zgubionym pilotem gdzieś to ściągnę wkoncu aplikacje na telefonie łączącą się z tv i ogarnę może to wkoncu haha bo zawsze odkładam na potem, że to ogarne i w koncu gowno z tego wychodzi... Polecacie może jakaś dobrą apke? Telewizor marki Philips jest.

A tak po za tym świetnie się to prezentuje. Ciekawe co na to reszta, ja byłbym za.

No a  jeszcze...jest tam jakiś księżyc? Widać gwiazdy? :D 

###edit

wlasnie te niebo by wystarczylo ciemne tak jak piszę @ V0RDEN

Edytowane przez Karabinier
  • Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Opublikowano

Wiele mapek ogrywałem w wersji nocnej i miało to swój klimat. Mi do szczęścia wystarczyłoby tylko nocne niebo, ale całkowita noc też jest fajna.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Opublikowano

Jestem Za!

Czemu nie? 

Klimat fajny

Było świąteczni i śmialiśmy się że kto odśnieża na serwie to teraz można nocną zrobić i krzyczeć ,,ej kto zgasił światło zgrywusy"?

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

Pewnie, że jestem ZA 

Jak napisał VORDEN ta mapka z tym nocnym niebem jest sztos 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Propozycja spoko, dodatkowo latarki żeby oświetlić ciemnie :D 

Zawsze coś świeżego będzie :) 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Zawsze jakiś dodatkowy atut na serwerze, dobry pomysł 

Np. można było by wprowadzić automatyczne zmiany map... m.in nocna wersja dd2 była by w godzinach 21-6 jeden ciul...o ile żadnych bugów by z tym nie było rzecz jasna :D

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
  • Junior Admin
Opublikowano

Na próbę zostanie dodane nocne niebo.

• KAT 1
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.