Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    leti
  • SteamID:
    STEAM_0:0:70139526
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    17.02.2026
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

NIE PRZYJMUJĘ TEJ NEGATYWNEJ ENERGII

Zgłaszam prośbę o rozpatrzenie mojego odwołania przez osobę bardziej kompetentną niż użytkownik L3o. Nawet jeśli ban jest według wielu "słuszny" to za przeproszeniem jakim ch***m mogłem się domyślić, że po dostaniu UB, ta błachostka dalej funkcjonuje na takiej poważnej sieci jaką jest potężne Katujemy.eu. Nie działam na szkodę sieci w żaden sposób a niekontrolowane adhd które sobie samodzielnie zdiagnozowałem jest moją podstawą do napisania tego odwołania. Sam system automatycznego banowania za podstawową komendę w konsoli która funkcjonuje w wielu grach na silnikach Source i Source2 jest po prostu zwykłym niedojebaniem.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Letaryat
Uznałem po dłuższym zastanowieniu że troche niemiło a mimo wszystko chce szerzyć dobro a nie agresje
  • Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.