Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• UB Team CS 1.6
Opublikowano

Dwa dni probuje sobie pograc troche dluzej niz 5 minut.. Ale mam takie spadki fps-ow ze wyrzuca mnie za ''slow motion detected'' .:leonardo:
Integralnosc plikow, skasowanie plikow serwera, wgranie na nowo, czysty cfg (jedynie dodane komendy amxmodmenu oraz say@) = nie rozwiazuje problemu.

Problem niezalezy od godziny/ilosci graczy na serwerze.

Jest to jedyny serwer na katujemy.eu, na ktorym wystepuja te bledy. 

Problem nie jest palacy sie, ze trzeba rozwiazania na juz. Od czasu do czasu bym chciala sobie postrzelac do czegos innego niz boty. 

Z gory dziekuje za przeczytanie i ewentualna pomoc w znalezieniu bledu.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano

Ogolnie to mozliwe ze skacze Ci choke, ustaw rate na 100k, ja mialem jak za dawnych czasów przykazywali na 25k i choke mi skakal do 100 i nie dalo sie grac. 

Daj znaka czy to to 

• Lubię to! 1
  • Inwestor
Opublikowano

O ja mam dokładnie to samo (jeśli oczywiście o to chodzi) i też od paru dni. Ping jest dobry, fpsy stabilne, ale czuję takie lekkie opóźnienia przy strzelaniu, widać też takie mikro ścinki przy ruchu graczy co jakiś czas przez ok 0.1 sek i też tylko tutaj, czy to na Codzie czy na FFA, sprawdzałem gdzieś indziej i na botach i chodziło normalnie.

Ja właśnie zrobiłem na odwrót i zmieniłem ustawienia, na rate 25000, cl_updaterate i cmdrate na 101 oraz ex interp na 0.01. W moim mniemaniu wydaje mi się, że nieco ustąpiło i gra się lepiej, po tych ustawieniach pograłem może z 5-10 min, jeszcze sprawdzę dziś wieczorem.

• Inwestor
Opublikowano

Dobra jednak nieważne @ freedyfrog  miał rację i zastosowałem Rate 100000, rzeczywiście to już pomogło i zdecydowanie poprawiło rozrywkę, jednak jak dziś sprawdziłem, na rate 25000 dalej odczuwałem lekkie ściny, ale nieco mniejsze niż wczoraj przed ustawieniami

A cl_updaterate, cmdrate 101 i ex_interp 0.01 zostawiłem i tak pomogło. Ale to tylko u mnie to zadziałało, więc nie wiem jak u ciebie @  Purple  by się to sprawdziło, bo dotyczyło to takich lekkich mikro ścin mniej więcej 0.01 sec.

• Junior Admin
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.