Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS 1.6] FFA
  • Nick:
    CZARNY[t]
  • Imię:
    Erwin
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID STEAM_0:1:544168044
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    Discord/ts3
  • Staż na serwerze:
    2 miesiące
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym pomóc w ogarnięciu porządku na serwerze, odróżniam "czitów". Jestem odpowiedzialny, kulturalny i rzetelny, ale też lubię pożartować :D Adminów jest na lekarstwo. Proszę o danie szansy, a na pewno nie zawiodę !
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Kiedyś miałem admina, ale to dawno temu :D
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Edytowane przez CZARNY12
Opublikowano (edytowane)

W chwili obecnej jestem na NIE.

Oczywiście widzę plusy w Twoim podaniu, odpowiednia ilość godzin, staż na serwerze (jesteś tutaj jakiś czas) czy znajomość komend.

Natomiast w chwili obecnej nie jestem za tym abyś otrzymał admina. Z tego co zdążyłem się doinformować, potrafisz się unieść, umniejszyć pracy adminowi, zakwestionować jego działania.

Dla mnie osobiście takie zachowanie skreśla nawet możliwość okresu próbnego. ( Rozmawiałem ze składającym na pw w temacie podania, wyjaśniliśmy kilka kwestii, zdania nie zmieniam co do zasady, lecz @ CZARNY12  zrozumiał stanowisko moje, ja zaoferowałem pomoc ze swojej strony w przypadku otrzymania stanowiska.)

Edytowane przez MONTE 420
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

+ na prawdę sporo przegranych godzin w ostatnim czasie

+ względnie ogarnia gierkę

+/- mimo sporej liczby godzin jesteś z nami ledwie 3 tygodnie. Historia niektórych podań pokazuje, że byli już tacy, co składali podanie i tydzień później słuch po nich zaginął. Kojarzę Cię z serwera, ale Cię "nie znam".

- choć nigdy nie byłem świadkiem to na minus jakieś enigmatyczne kwestie, o których wspomniał MONTE

Aktualnie pozostaję neutralny. Gdyby podanie wpadło za 2/3 tygodnie przy zachowaniu aktualnej aktywności - byłbym na tak.

EDIT: Nawiązując do notatki - jako, że nie mogę pozostać neutralny - na ten moment jestem na nie.

Edytowane przez DEGJUDYN HADWA SEKUDYN
L3o  

Nie ma statusu neutralny. Albo tak, albo nie. Do poprawy

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

(-) Również byłem świadkiem umniejszania i kwestionowania pracy admina (było to jakiś już czas temu, stąd też nie posiadam jakiś szczegółowych informacji) 

(-) Widziałem Cię kilka razy, natomiast nadal uważam, że trzy tygodnie na serwerze to ciut za krótko. Nawet pomimo tego epizodu godzin w ostatnich tygodniach. 

(+) Ogarniasz grę i to widać, ze względów skilla nawet nie kwestionuje tego, że nie potrafił byś znaleźć cheata.

Pokrótce podsumowując, daj poznać się bardziej. Szczególnie z tej lepszej strony a swoje negatywne emocje odstaw na bok. Jeśli Wam wszystkim wydaje się, że jeżeli leci report to admin bez podglądu będzie banował bo Wam tak się podoba to się grubo mylicie. Pomijając już fakt, że jeżeli jest się solo w momencie płaczu 20/30 osób o różne pierdoły to niestety ale można czasem się pogubić. Niestety kolego, ale jakbym się nie starał to jestem neutralny z pochyleniem się nawet ku stronie negatywnej. Tym bardziej, że właśnie kojarzyłem Cię z plucia jadem na administrację. Na szczęście wypowiedź kolegi wyżej utwierdziła mnie w moich skojarzeniach.  Tyle że mojej strony. 

Edytowane przez 11 `kab
  • Lubię to! 2
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Na ten moment odrzucam. Pograj u nas dłużej, daj się poznać społeczności jak i załodze by mogli nabrać do Ciebie zaufania.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.