Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam się tu z wami prawdopodobnie ostatni raz. Chciałbym wam ogłosić, że odchodzę z tej sieci i nie będę już tutaj raczej zbyt często zaglądać. Powodów jest kilka a w szczególności życie prywatne, nie będę tutaj się nad sobą użalał ale szczerze mówiąc nie życzę nikomu takiego syfu jaki mam teraz. Wszystko się spierdoliło, nie wiem co dalej mam robić ale na pewno nie będę marnował tego czasu przed komputerem. Kolejnym powodem są ludzie na tej sieci, nie mówię tutaj o wszystkich ale tym którzy mi życzą śmierci i zachorowania na raka na gg szczerze życzę tego samego - nie wiem kto to był, osoba podpisała się jako 'anonim z katujemy'. Chciałbym również pozdrowić kilka osób z tej sieci, mam nadzieje że nikogo nie pominę:

@Dudnes - zawsze byłeś wyrozumiały i można było z Tobą pogadać o wszystkim. Gratuluję tak wielkiego sukcesu jak katujemy.eu. Powodzenia mordko w życiu prywatnym!

- może to zobaczysz, może nie ale dzięki Ci za te chwile na ts. Z Tobą zawsze była beka i za to cię najbardziej lubię! ;)

@!@benuss - tak jak wyżej, może też to zobaczysz ale Tobie naprawdę szczerze dziękuje. Na początku był straszne spiny ale po jednej rozmowie wszystko się zmieniło i dzięki Tobie też zmieniłem swój punkt widzenia na niektóre rzeczy. Dzięki za te chwile na ts i gierki w cs ;)

@Mr_Danio - Ty również zawsze umiałeś mnie wysłuchać, zawsze mogliśmy pogadać. Powodzenia mordko i rób dalej to co robisz bo Ty również masz bardzo duży udział w życiu forum.

- z Tobą różnie było, jednak to Ty byłeś jedną z osób dzięki której sieć jakiś czas temu stała naprawdę bardzo dobrze.

@cLiNiC - właściwie od początku trzymaliśmy dobry kontakt lamko :D Powodzenia tutaj mam nadzieje że kiedyś dostaniesz awansik ;)

@Play - wiem, że od nas odszedłeś jednak chciałem również o Tobie tutaj wspomnieć ponieważ swego czasu naprawdę bardzo mocno pomagałeś naszej sieci. Nie wywoź więcej do lasu, pozdro ;)

@Kaśka - powodzenia mały metinczyku ;3 Mam nadzieje że kiedyś podeślesz mi obiecane fotki xD

- może jeszcze kiedyś uda się zagrać ten upragniony meczyk w cs:go ;) Mam nadzieje mordo, że dobrze Ci się wiedzie bo kontakt zawsze mieliśmy dobry.

- umysłowy silverku powodzenia w dalszych awansach w cs:go ;3 Dzięki Ci również za te kilka chwil na ts.

Mam nadzieje, że nikogo nie pominąłem. Powodzenia wszystkim i do zobaczenia!

Opublikowano

Powodzenia mordko, uwierz że dojdę do tej wiadomości którą dostałeś na GG od kogo była i ta osoba pozegna się z siecią. Prosiłbym abyś wysłał mi tą wiadomość na Pw. Pamiętaj że zawsze jest tu dla ciebie miejsce i mozesz wrócić. 

Opublikowano

Nie żeby coś, ale Orlando już nie awasnuje mordko :P

Fajnie było siedzieć z tobą na ts'ie, miło było z tobą przebywać w tym krótkim czasie. Mam nadzieję, że nie spełnisz obietnic i jeszcze kiedyś wrócisz na katujemy... Nie może tak być, że osoba która była filarem odchodziła, no kurde co to jest... Obyś poukładał swoje życie i wrócił do nas jak najprędzej. Kiedyś tam wpadnij na jakieś serwery i ts'a, aż tak tragicznie to chyba nie jest.

Dobra mordo, nie będę się rozpisywać - żegnaj i wracaj jak najszybciej.

Koczan oraz Katujemy.eu

@A do osób, które życzą ci raka, to nie jest osoba z katujemy, to jest po prostu burak który nie jest na swoim miejscu, ignoruj takie coś a wyjdziesz na tym lepiej niż przejmowanie się tym. Wiem, że ty się tym nie przejmujesz, ale piszę to do każdego tutaj - ignorujcie buractwo i pomijajcie szerokimi krokami.

Opublikowano

Powodzenia w życiu prywatnym. Jedynie czego żałuję to tego, że nie mieliśmy okazji się bardziej poznać. Mam nadzieję, że jak poukładasz sobie życie to wrócisz do nas. Jeszcze raz powodzonka.

Opublikowano

Powodów może być wiele, ale nie ma co się zrażać tak szybko, bo potem lepiej jest- powodzenia i trzymaj się :)

Opublikowano

Siema stary praktycznie Ty jako jedyny wierzyles mi ze nie czituje, jestes spoko mordka i wracaj tu jak sie ukozy Tobie. A tym tam sie nie przejmuj nudzi mu sie i nie wie co bachor ma robic, pewnie jakis z podstawowki bo kto ""doroslejsz""y by takie cos robil. Powodzenia i wracaj :D

P.s sorki za bledy ale na tele jestem a tu jest porobana klawiatura xd

Opublikowano

Siema stary praktycznie Ty jako jedyny wierzyles mi ze nie czituje, jestes spoko mordka i wracaj tu jak sie ukozy Tobie. A tym tam sie nie przejmuj nudzi mu sie i nie wie co bachor ma robic, pewnie jakis z podstawowki bo kto ""doroslejsz""y by takie cos robil. Powodzenia i wracaj :D

P.s sorki za bledy ale na tele jestem a tu jest porobana klawiatura xd

Wiedziałem, że o kimś zapomniałem. Trzymaj się mordo ;) 

Opublikowano

A o mnie to nie wspomni.... No szkoda, wiem jak to jest też mi się życie posypało i rozumiem twoją decyzję jak i twoje zachowanie. Powodzenia i szczęścia w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A o mnie to nie wspomni.... No szkoda, wiem jak to jest też mi się życie posypało i rozumiem twoją decyzję jak i twoje zachowanie. Powodzenia i szczęścia w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wybacz ;3 Jak najbardziej Cie miło wspominam i te rozmowy na ts ;)

Opublikowano

Ziomek twardo do przodu ! Lecisz po swoje ! Dasz radę ! Czasami tak bywa, że wiele rzeczy się pier..dzieli ale mam nadzieję, że się z nimi uporasz i wyjdziesz na prostą a potem wrócisz na forum i serwery :) Chociaż Cię nie znam bo na forum jestem parę tygodni to życzę Ci jak najlepiej a temu który takie rzeczy wypisywał i to jeszcze z anonima serdeczny ch** w du**.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Szkoda ze nie mielismy okazji blizej sie poznac. Ale wiem ze duzo robiles dla nas za co ci dziekuje zycze serdecznie powodzenia i jak najszybszego i najszczesliwszego rozwiazania tego co ci sie syplo. Czekam na powrot ;-)

A anonimowi niech wyrosnie wiekszy rak niz jego inteligencja..

Opublikowano

No szkoda, że odchodzisz. Według mnie jesteś tutaj jedną z bardziej doświadczonych osób :) Powodzenia w życiu, napraw wszystko niech tam jakoś się układa. Wracaj do nas jak tylko sytuacja Ci pozwoli! 3maj się majster :D

Opublikowano

Powodzenia oby się wiodło i tylko do przodu :) Tyle czasu co byłeś tutaj, tyle roboty którą odwaliłeś na forum, żeby miało to wszystko ręce i nogi - Dziękuje, i wiem że inni się pod tym podpiszą. Pamiętaj, że zawsze będziesz mógł wrócić. Co do tego połączenia gówna z cukrem czyt. "anonim z katujemy", on chyba nawet nie zdawał sobie sprawy co mówi, albo zjadł kwasa i miał porycia, bo takiej choroby nie życzy się nawet najgorszemu wrogowi. Skoro pisał Ci na gg to chyba możesz napisać do nich o jakieś dane konta z którego pisało to zero. IP albo coś innego po czym namierzą i przybijasz mu groźby karalne, chyba że tylko życzył Ci raka to nie ma podstaw nawet ;d ale jeżeli jakieś inne były to czemu go nie udupić ? :D Nawet dla samej satysfakcji xd. Iloraz inteligencji tamtego osobnika chyba wynosił tyle co sinus do 80 stopni (sin80=0). Coś jeszcze bym pocisnął, ale nie mam czasu :D Warna nie dostanę, bo skoro ta osoba jest anonimowa to mówię w powietrze :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.