Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p8.png.30cd3564062f3c3056e8824e0d198ea9.png.bd7e14529de32026523926ba1c879e88.png

Kiedy ostatnio poczułeś/aś, że naprawdę kogoś zrozumiałeś/aś?

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Codzienne, jestem otwarta duszą i rozumiem potrzeby i odczucia każdego człowieka. No chyba że jest alternatywką to nie, bo tam się za dużo dzieje w głowie:tf:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Już nawet nie pamiętam takich rozmów, nie narzucam się xd

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jeszcze w tym roku mi się nie zdarzyło, a do przeszłości się nie wraca więc czekam z niecierpliwością, żeby w końcu kogoś dobrze zrozumieć :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Refleksyjna, głębsza Dla mnie to był moment, kiedy ktoś opowiedział mi o swoich obawach i zamiast oceniać, próbowałem zrozumieć źródło tych emocji. Zadawałem pytania, słuchałem milczeniem i starałem się postawić na jego miejscu. Po rozmowie poczułem ulgę  nie tylko on, ale i ja poczuliśmy się zauważeni. To uczucie „bycia rozumianym było bardzo budujące .
Temu nie ma potrzeby zgarniać wszystkich do jednego 'WORA'

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co do ludzi to nie raz się nie da zrozumieć, ale nie pamiętam w sumie 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Gdy zrozumiałem że za jej złością kryje się zmęczenie 

• Lubię to! 1
Opublikowano
6 godzin temu, L3o napisał(a):

Codzienne, jestem otwarta duszą i rozumiem potrzeby i odczucia każdego człowieka. No chyba że jest alternatywką to nie, bo tam się za dużo dzieje w głowie:tf:

Podpinam się. Jestem na tyle empatyczna że mogę zrozumieć każdego człowieka oczywiście do granic rozsądku. 

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.