Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

O1I6OBa.png

W jakim temacie czujesz, że mógł(a)byś prowadzić własny podcast?

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

W prawie i kryminalistyce, jako ktoś kto siedzi w tym na codzień. Ewentualnie cokolwiek o muzyce. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Pierd*lenie o głupotach :D

• Lubię to! 3
Opublikowano

Tyralnia, sprawy techniczno przemysłowe, przetwarzanie odpadów i przede wszystkim historia z naciskiem na 1 i 2 wojnę światową.

• Lubię to! 5
Opublikowano

Zjawiska paranormalne :mmmDOG:

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Raczej byłbym źródłem wielu tematów, konfrontacji i przemyśleń.

Nie ograniczałbym się do konkretnego rodzaju podcastów.

• Lubię to! 3
  • Inwestor
Opublikowano

Chyba o gamingu ogólnie, ale na dziś nie wiem, czy czułbym się jeszcze na siłach, trzeba stale się edukować w temacie i poznawać, a decydując się na własny podcast dobrze by było mieć w tym już nieco bardziej szersze rozeznanie. Ogólnie lubię stare sprzęty retro, nowinki technologiczne jak i obecne generacje konsol, komputery itp. Jeśli chodzi o gry, to szczególnie bliski jest mi gatunek jeśli chodzi o platformówki, znam ten gatunek od podszewki i jestem w tym po prostu zakochany, więc o tym mógłbym praktycznie cały czas gadać jak i też zaczerpnąć od kogoś wiedzy lub dowiedzieć się od kogoś czegoś nowego.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.