Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Nick podejrzanego:
    pek0
  • SteamID podejrzanego:
    STEAM_0:1:426551172
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    13.02.2026
  • Mapa:
    de_mirage
  • Rodzaj cheata:
    trigger?
  • Link do demka:
  • Dowody:

Hejcia, proszę o ocenę dema, pomyślałem, że drgania celownika wynikają z niedokładności demek, więc trzeba się poradzić u innych. Początek meczu przez pierwsze 3-4 rundy jest płynny jak należy nawet patrząc na awp, a później zaczynają się dziać cyrki. Tak napomnę, że jak grał z innych broni to ani razu nie drgnął ekran, a w niektórych akcjach nawet bez włączenia zooma się to dzieje.

9:37 - płynne wszystko do momentu peekowania, przy wychyleniu celownik zaczyna szarpać lewo-prawo

9:43 - ta sama sytuacja, 2 wrogów na rampie i przy wychyleniu celownik szarpie lewo-prawo

14:09 - ta sama sytuacja, wszystko git do momentu wychylenia

14:59 - celuje w 1 miejsce, zdejmuje zooma jak typ mu przeskakuje shorta i celownik zadrżał

18:50 - Celownik zlockował się i po wychyleniu idzie sztywno za modelem z tyłu - ta akcja to totalne spalenie

22:27 - szarpanie zooma jakby na siłę próbował zbliżyć się do modelu

40:30 - to samo, 2 przeciwników i po włączeniu zooma celownik drży

Zainteresował mnie ziomek swoim nowym kontem z 3.5k ratingu 0.9KD i graniem z awp na społecznościówce. Po wejściu admina miał statystyki coś w okolicy 20/2, a w ciągu drugiej połowy meczu jak już byli admini zrobił łącznie z 5k omijając praktycznie jak się da granie snajperkami

Edytowane przez iNyols
stau  

Decyzja 24h

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Nad samym drganiem bym się tyle nie zastanawiał, zdarzają mu się mega często i w niektórych przypadkach wyglądają podejrzanie, ale czasami na gorszy internet, więc nie będę się nad nimi jakoś rozwodzić.

Za to pozwoliłem sobie zobaczyć jego strzały właśnie bez awpy i znalazłem parę ciekawych akcji.

1:41 - bardzo dziwne przeskoki co strzał, b+
2:23 - podobnie b+
8:42 - to jak celownik podążał za głową przeciwnika + jego drżenie po strzale są b+
26:00 lock, 26:02 podobnie
9:37 - b+-
9:43 - b-
14:09 - b-
14:59 - wygląda mi na zwykły timing, b-
18:50 - b+
22:27 - b+-

dzięki za report @ iNyols  :pepelove:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.