Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Abbess

Odwołanie od bana - † Abbes King † | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    † Abbes King †
  • SteamID:
    STEAM_0:1:543568683
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    13.02.2026
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

Twój nick:  † Abbes King †
    Data/Mapa: 13.02.2026 de_mirage
    SteamID: STEAM_0:1:543568683
    Serwer (mod):   Only mirage                    
    Opis sytuacji: Nie wiem jak się do tego odnieś nawet - po prostu dostałem komunikat o banie na zawsze, za dawanie infa na DC badz TS. A prawda jest taka ze nic nikomu nie dawałem. Nie wiem jak mam to inaczej ująć. Czekam na UB, bo to naprawde śmieszna sytuacja. Niech sie tlumaczy ten co tak gadał no nie ?. Bo przez slowa niby mojego ziomka ja mam mieć bana no pojebana sprawa.

Opublikowano

https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20260213-2254-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

19:31 - Twój kolega, powiedział wyraźnie, że są na rampie, bo akurat kolega jest na serwerze i na dc podał info. Jesteś jedyną osobą z jego znajomych, która w tym czasie grała na serwerze

Zrzut ekranu 2026-02-13 234604.png

S0u  

Decyzja 24h

• Opiekun CS 2
Opublikowano

Słychać wyraźnie jak twój kolega mówi, że lecą w 4 rampe bo ma tam kolegę który mu to mówi/pisze.

Poza tym twój kolega sam się dzisiaj na pw przyznał do tego.

47a30705-f4e8-4435-9edf-5bdab34b726d.jpg

• Dzięki 1
  • Haha 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.