Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    .?.
  • SteamID:
    STEAM_0:0:207554205
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    Eszkere:P
  • Data:
    09.02.2026
  • Mapa:
    nie pamiętam to było wczoraj xd
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    No to tak grałem sobie i denerowował mnie ten wielki celownik chcialem uzyc komendy zeby go zmienic znalazlem taki filmik i chcialem go sprawdzic czy to działa. Użyłem komendt cl_lw 1 i 0 , duck+ (https://www.youtube.com/watch?v=9DlhOdbzTPo) znalazlem taki filmik i uzylem tylko tych komend.
    Nie chcialem cheatowac nawet nie wiedzialem ze za to mozna bana dostac :/
    Takze jak cos to przerpaszam nie wiedziałem o tym pozatym jakbym cheatował to bym pieniedzy nie wydawał na Morderce xD
  • Dodam jeszcze ze troszke sie wczoraj za bardzo najaralem i przerosla mnie ta sprawa z napisaniem unbana xD

Prosze o szybką weryfikacje bo mam akurat wolne dzisiaj a chcialem se pograc troche xD

Prosze o szybka weryfikacje.

1 godzinę temu, .?. napisał(a):
  •  Dodam ze posiadam na koncie vaca w cs 2 (kiedys GO) to bylo 10 lat temu mialem 14 lat chcialem jako dzieciak troche poszponcić xD prosze nie brac tego pod uwage było mineło xd

Podałem błedny steam id poprawny to  ' STEAM_0 : 0 : 37188288 ' 

Edytowane przez .?.
  • Haha 1
Opublikowano

Witam,
Ban za cl_lw/cl_lc jest regulaminowy i nie odwołujemy się od nich (chyba, że został nadany bezprawnie);
image.png.7e5b8a35dcd2026c7567af28fed5ba15.png
Wycinek z regulaminu COD 301 LEVEL do którego odsyłam w celu dowiedzenia się co jest, a co nie jest dozwolone. 

§5.3 Używanie komend (cl_lw/lc, cl_minmodels) ⮕ [Ban 24h] » [Ban 7 dni] » [Ban permanentny] 

Ban jest tylko na 24h godziny, więc dziś w nocy będziesz mógł już pograć. 
Pozdrawiam.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.