Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Nazwa usługi:
    SVIP
  • Serwer:
    CS 1.6 - ONLY DD2
  • Nick:
    1.3.1.2
  • SteamID:
    STEAM_0:0:155654206 0 00:06 0 0
  • Data i godzina zdarzenia:
    07.02.2026 20:00 ok.
  • Kod zwrotny SMS
  • Opis problemu:

kupiłem Svip na only dd2 na 7 dni płatność była blikiem na nick - 1.3.1.2 mam steam ale nie chciało mi sie tam wchodzić by sprawdzić steam id .

no i nie działa plus dodam że ogólnie zarejstrowałem sie poraz drugi bo co chwile wychodziło ze hasło lub mail coś tam nie działa, takźe teraz mam dwa konta na forum na to by wychodziło . Zakupiłem z tego drugiego ale nie moge wejść w ten dział w sensie "Problemy" ponieważ potrzebne jest ponowne zalogowanie sie gdzie wpisuje mail i hasło dobre to i tak nie da sie zalogować, ale ok mniejsza z tym mi tam chodzi tylko o Svip. To tam se może nie działać , także dziekuje bardzo za rozpatrzenie. Steam id podałem tutaj takze możecie panstwo sobie sprawdzić historie i możecie dodać mi go na steam Id bardzo dziekuje . miłego wekeendu :) i dodam że druga resjestracja została z jednego maila 

Edytowane przez 1.3.1.2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.