Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Adameq779
  • SteamID:
    STEAM_0:0:926665807
  • Serwer:
    5VS5 #2
  • Data:
    07.02.2026
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

NIBY byłem od razu wpatrzony w jakiegoś gościa w apsach na B i go zabilem ale moim zdaniem to po prostu był przypadek oraz FART i on potem mnie zglosil i dostałem bana za "cheaty" i tak się to skonczylo.

Opublikowano (edytowane)

więc, gracz zostal zbanowany po akcjach z poprzedniego meczu oraz tego lecz opisuje tylko z tego, chce dodac jeszcze ze ban byl decyzją wspólną razem z okularem aktywnym na serwerze

9:07- wygląda jak dla mnie na aimlock

11:25- wcelowanie w okno po czym gdy chlop pickuje na a to instant przesuniecie celownika, nastepnie w tej rundzie widac aimlocka tak mi się wydaje nie jestem w pelni pewien z tym aimlockiem ale wydaje mi sie ze widze moment locka na glowe

12:09- poczatkowo sprawdzone schody tetris nastepnie instant wcelowanie w ct gdzie jest chlop

https://tv.katujemy.eu/CS2/8/dema//auto-20260207-1724-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5__2_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

Edytowane przez KUCZMI
L3o   (edytowane)

Decyzja 24h

Edytowane przez L3o
Opublikowano

Już pomijając wypisane punkty po obejrzeniu całego dema mogę stwierdzić że kolega używa Aimbota, zbyt proste linie dociągania do głowy bez żadnych poprawek, które są nieodzowna częścią ludzkiej fizjonomii.

Pozdrawiam.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.