Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    LemonHaze```AWP1
  • SteamID:
    STEAM_1 : 0 : 1933317097
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    nie wiem
  • Data:
    07.02.2026
  • Mapa:
    nie wiem
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Witam ogólnie nie musze się przedstawiać gram na tym serwerze już bardzo długo wspieram i robie dobre statystyki lecz nastąpiła taka sytuacja że grałem dzisiaj rano było wszystko git w porządku następnie po próbie wbicia na serwer teraz wyskakuje ban. Myślałem że to jakiś lag ponieważ gram na no steam po resecie komputera wchodze ponownie i to samo ban konsola screeny i tu najlepsze jak to możliwe jak grałem rano i żanych screenów nie było i nie mam w plikach grając pewnie około 4 miesięcy nie kojarze gracza takiego jak nAdburzaNin nie wiem co sie mogło stać prosze o pomoc i szybkie odbanowanie jest sobota lvl trzeba nabijać pozdro ekipa:) EDIT: Przejrzalem troche liste banów i inni mieli podobnie jakiś lag i co chwile zmienia sie nazwa gracza zbanowanego w konsoli i nie ma mnie w historii prosze o szybko pomoc i odbanowanie
Edytowane przez LemonHazeAWP
Opublikowano

Najprawdopodobniej nałożyło Ci się czyjeś IP, zrób reset routera. 

Opublikowano

No właśnie nie wiem o co chodzi nawet w historii banów tego nie ma 

T

o raczej musi być jakiś lag po zresetowaniu routera już wyskakuje mi Zbanowany nick Kl3cha a wczesniej bylo Nadburzanin jakiś

Halo może ktoś wejść pomóc ?

dopiero przejrzałem inni mieli podobny poroblem.

i co chwile zmienia sie nazwa zbanowanego gracza w konsoli i ani razu moj nick o co chodzi ja chce grac 

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.