Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Problem został rozwiązany przez Beast., Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

między rundami nie gra muza na serwerze, niby jest wgrana nowa ale nic nie słychać jak leci @ Wr3dnyy

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Dzieje Ci się to od pierwszego wejścia na serwer czy po dłuższym czasie gry? Jeśli to drugie to normalne, po prostu przeleci kilkukrotnie już pętla rsow i się „jakby kończy”. 

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, kolin napisał(a):

Dzieje Ci się to od pierwszego wejścia na serwer czy po dłuższym czasie gry? Jeśli to drugie to normalne, po prostu przeleci kilkukrotnie już pętla rsow i się „jakby kończy”. 

od 1 wejscia na serwer i nie tylko mi sie tak dzieje, mialem ta aktualizacje z wgrywaniem nutek na serwer, wchodze i od tamtej pory cisza 

Edytowane przez Beast.
  • Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Sprawdzałem kilkukrotnie wchodząc i wychodząc na serwer i za każdym razem działało. Mógłbyś sprawdzić jeszcze czy występuje to stałe?

• Rozwiązanie
Opublikowano
13 godzin temu, kolin napisał(a):

Sprawdzałem kilkukrotnie wchodząc i wychodząc na serwer i za każdym razem działało. Mógłbyś sprawdzić jeszcze czy występuje to stałe?

ja też, jeszcze sprawdzałem czy mam muzyke wlaczona i wszystko mam. na innych serwerach mam muze normalnie, u Was po tym wgrywaniu coś się sp*********o, nie każdemu jak widać, ale też nie tylko mi bo pytałem wczoraj na czacie to mówili, ze niektórym tez nie gra 

temat ogarnąłem reinstallem, możesz zamknąć @ kolin

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.