Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Kramper
  • SteamID:
    STEAM_0:1:551067616
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    sejv!k
  • Data:
    04.02.2026
  • Mapa:
    DD2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Admin zmartwił się moimi umiejętnościami w grze cs 1.6 i zalutował bana po obserwacji jednej rundy :D (Nie mam jeszcze linka do pov'a, gdy się pojawi zastąpie go demkiem ;) )
    Demko od 17;00-19;00

""od tego momentu nacelowywanie i aim wyłączony i tylko wh." - właśnie tutaj zostało wyłączone dmg, wystarczy zobaczyć, że trafiam a nic nie zadaje haha. Nie rozumiem "nacelowuje  samo"- Co, gdzie kiedy ? (Według mnie to każdy chodzi wycelowany plus minus na banie? Bynajmniej ja tak gram w cs 1.6/2). Jak zabrałeś DMG to jak miałem fragi zdobywać :D ?
Edytowane przez Kramper
Lanek  

Dla wyjaśnienia, żeby nie było nieścisłości. Mimo tego, że admin rozpisał hltv to i tak nie otrzymasz ub jeśli POV nie zostanie dostarczony. Specyficzne połączenie internetowe o którym słyszałem nie powoduje blokady nagrywania dema. 

• Haha 1
Opublikowano

@ Kramper czekam na POV od Ciebie;

@  sejvik 24h na rozpiskę demka, jak już dorzuci POV'a;
Wszystkie inne wpisy, będę ukrywał - to nie offtop. 

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Lanek  

Brak pova = brak ub.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.