Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Saset
  • SteamID:
    STEAM_0 : 0 : 30228966
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    nie pamiętam ;/
  • Data:
    02.02.2026
  • Mapa:
    cs_crustycrab
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Cześć, dostałem kolejny raz bana za cl_lw 0, już przeinstalowałem cs'a nie wiem o co chodzi nie chce mieć tego cl_lw 0 nie jestem jakimś chaterem albo co chce sobie pograć na serwerku na spokojnie bez takich sytuacji... Bardzo proszę o odbanowanie mnie, żeby uniknąć kolejnych takich sytuacji proszę o pokierowaniu co mogę zrobić by było dobrze, nigdy nic nie robiłem w konsoli i nie wiem o co biega... Jeszcze raz przepraszam i proszę o ub
Opublikowano

Masz szczęście, że nie zauważyłem, że już dostałeś bana za tę komendę, bo miałbyś tydzień. A co do samej komendy to po prostu wpisz w konsoli cl_lw 1 i po sprawie.                                                                                              

Opublikowano

Witam,
Ban jest regulaminowy i zgodny z istniejącym taryfikatorem serwera COD:

§5.3 Używanie komend (cl_lw/lc, cl_minmodels), modeli dających przewagę, grafiki Software ⮕ [Ban 24h] » [Ban 7 dni] » [Ban permanentny]

image.png.7c4ace7f062f9be0b9fe1193df4f9697.png
Z tego co widzę, już jednego bana z tym samym powodem miałeś, więc nie mogę Ci go zdjąć - musisz poczekać.
- - - - - - - - - - - - 

Za to mogę Ci pomóc w prawidłowym ustawieniu tej komendy. 
1. Znajdź miejsce z zainstalowanym counter-strike i przejdź do folderu cstrike, domyślnie: 

TwójDysk:TwojaŚcieżka\SteamLibrary\steamapps\common\Half-Life\cstrike

2. Znajdź swój plik config.cfg (lub autoexec.cfg)
3. Kliknij na nim PPM (prawy przycisk myszy) -> właściwości -> odznacz "tylko do odczytu"
image.png.f2aff702aec6523566f651249b35a6d9.png
4. Znajdź komendy "cl_lc" oraz "cl_lw" i ustaw ich wartość na "1" - jeżeli ich nie ma, zwyczajnie je dopisz.
image.png.20eaec11cfaa27123c18801058bd8161.png
5. Zapisz zmiany i wykonaj ponownie krok 3, tym razem zaznaczając "tylko do odczytu"
image.png.b9897899348c3d9df89e5aadc29d47d4.png
6. Gotowe! Przed wejściem na serwerze sprawdź w konsoli czy komendy mają prawidłową wartość. 

Pozdrawiam.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.