Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: SzczelamKolanami
Nick admina banującego: Monte
Data/Mapa: 31-1.02.26
Steam ID: 0 : 1 : 14492279
Serwer (mod): FFA                              
Opis sytuacji: Wydaje mi się, że zaszła pomyłka i niesłusznie otrzymałem bana z powodu "Regulamin pkt 2.2/3.3/norecoil", dodatkowo w trakcie grania AWP i dość słabych statystyk. Dodam, że wielokrotnie grałem już na tym serwerze i DD2 ONLY. Ponadto gram już bardzo długo w tą grę od czasów 1.5. Gram aktualnie dość przeciętnie (powrót do gry po dłuższej przerwie i słabszy sprzęt) i nigdy nie było podejrzeń czy skarg co do mojej rozgrywki. Proszę o jak najszybsze rozwiązanie problemu i odbanowanie, za co dziękuję. Niestety nie mogłem dołączyć automatycznie nagrywanego demka, bo przekracza rozmiar załącznika.

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Dostałeś bana za 3.1 Oszustwa (norecoil) oraz 2.2, masz na dysku nagrany pov swojej gry (bo grasz na steam)

Zapoznaj się z regulaminem dla jasności Twojej.

"§2.2 W przypadku odwołania, demko POV jest podstawowym dowodem ocenianym przez UBTeam"

"§3.1 Używanie wspomagaczy i oprogramowania trzeciego (Wallhack, Aimbot itp.) ⮕ [Ban permanentny]"

Demko powinno być wrzucone na hosting a link podany w zalączniku do odwołania.

Wybacz 3.1 nie 3.3" blad cyfrowy w powodzie bana.

Edytowane przez MONTE 420
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Nie mam pojęcia co to za cyferki są i gdzie widziałeś w mojej grze norecoil, czy coś. Nie mam też 15 lat i nie gram od dzisiaj w tą grę łącznie z ESL. Demko po spakowaniu przekracza rozmiar załącznika i nie mam problemu je dostarczyć, ale gram serio dość przeciętnie aktualnie, tyle że nad recoilem trochę umiem zapanować pomimo problemów ze sprzętem. Uważam, że totalnie nie słusznie dostałem bana i możliwe, że nie do końca słusznie to oceniłeś i moją grę.  Wielokrotnie ludzie tu grający wątpliwie czysto i uczciwie nie dostają bana pomimo Twojej obecności na serwerze. 

Ps. Nie wiem jak dostarczyć demko do posta, które przekracza dozwolony rozmiar, po spakowaniu ponad 8mb.

Dodam jeszcze Ci tu tylko, że jakbyś ocenił poprawnie sytuacje i zobaczył moje strzelanie fullauto z jakiś wcześniejszych gier na serwerze, to byś nie miał wątpliwości, a tu dostałem bana w dodatku strzelając z awp chyba 3 rundę.

dem-ffa_katy_ban.part01.rar

dem-ffa_katy_ban.part02.rar dem-ffa_katy_ban.part03.rar

Godzinę temu, sic255 napisał(a):

Przecież dodałem tutaj w załącznikach i w 3 częściach, wystarczy pobrać i rozpakować. Po co mam jeszcze wrzucać gdzie indziej?? No ale okej... Proszszszssz

https://megawrzuta.pl/b9z8hbff

Godzinę temu, sic255 napisał(a):

Lanek  

Wrzuć demko na hosting, np: megawrzuta.pl

• Lubię to! 1
Opublikowano
13 godzin temu, Lanek napisał(a):

Jest szansa na wcześniejsze odbanowanie niż po upływie 24h i przed końcem weekendu? :)

@ Lanek UBTeam - Czyli rozumiem, że muszę czekać na kolejną wypowiedź do ostatniej minuty Sz.P. Monte i 24-godzinnej analizy dema, które ma może max 15 minut i na którym jasno widać, że do norecoil i nieuczciwej gry to mi zdecydowanie daleko? :D No chyba, że powodem są przypadkowe trafienia na gali z AWP. Sam oglądałem osobiście to demo i nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać.
W porządku, jeśli nie ma innej możliwości to cierpliwie zaczekam, bo uważam że dostałem bana niesłusznie i bezpodstawnie, a admin chyba nie do końca kompetentnie ocenił moją grę, na serwerze często grają inni wzbudzający wątpliwości co do czystości gry. Poza tym istnieją inne serwery przecież.

Lanek  

Nie, admin ma 24h na wypowiedź. Niestety nie jestem w stanie tego przyśpieszyć o ile on sam szybciej się nie wypowie.

Opublikowano (edytowane)

Runda rozgrzewkowa - Podejrzany używa DGL'a, z natury ta bron w biegu i szybkim celowaniu jest niezwykle niecelna, u podejrzanego według mnie jest zbyt celna.

Runda 5 - Podejrzany zabija przeciwnika na respie ct, gdzie żadna z kul przy strzale nie zachowała naturalnej linii, według mnie kule po strzale z AK są  nienaturalnie "podnoszone"
Runda 6 - W tej rundzie podejrzany zabija przeciwnika z awp na short, w momencie ruchu oddaje strzał, który idealnie trafia przeciwnika w miejsce celowania ( mimo  wykonania ruchu w momencie strzału), następnie podejrzany celuje w kierunku respa ct, i idealnie przed wychyleniem przeciwnika, podejrzany kieruje celownik w dół ( tak jakby się go tam idealnie spodziewal, nie bylo infa ani strzałów z tamtej strony, według mnie to jest dodatkowy wspomagacz wh)
Runda 7 - Po rozpoczęciu rundy, podejrzany wykonuje idealne skany na midzie, ruchy modelu przy strzałach (celnych, niby skany, to oczywiste, chodzi o i zabójstwie z awp

Analizując demko z mapy poprzedniej czyli inferno, według mnie widać różnice.

Runda 2 - brak jakiejkolwiek kontroli na DGL'em

Runda 3 - naturalne strzaly z AK

Runda 4 - naturalne strzały z AK

Demo: https://tv.katujemy.eu/CS1.6/3/dema//hltv-2601312321-de_inferno.dem.zip

@ sic255 Zgadza się musisz poczekać za decyzją UBT.

Edytowane przez MONTE 420
Opublikowano
27 minut temu, MONTE 420 napisał(a):

Runda rozgrzewkowa - Podejrzany używa DGL'a, z natury ta bron w biegu i szybkim celowaniu jest niezwykle niecelna, u podejrzanego według mnie jest zbyt celna.

Runda 5 - Podejrzany zabija przeciwnika na respie ct, gdzie żadna z kul przy strzale nie zachowała naturalnej linii, według mnie kule po strzale z AK są  nienaturalnie "podnoszone"
Runda 6 - W tej rundzie podejrzany zabija przeciwnika z awp na short, w momencie ruchu oddaje strzał, który idealnie trafia przeciwnika w miejsce celowania ( mimo  wykonania ruchu w momencie strzału), następnie podejrzany celuje w kierunku respa ct, i idealnie przed wychyleniem przeciwnika, podejrzany kieruje celownik w dół ( tak jakby się go tam idealnie spodziewal, nie bylo infa ani strzałów z tamtej strony, według mnie to jest dodatkowy wspomagacz wh)
Runda 7 - Po rozpoczęciu rundy, podejrzany wykonuje idealne skany na midzie, ruchy modelu przy strzałach (celnych, niby skany, to oczywiste, chodzi o i zabójstwie z awp

Analizując demko z mapy poprzedniej czyli inferno, według mnie widać różnice.

Runda 2 - brak jakiejkolwiek kontroli na DGL'em

Runda 3 - naturalne strzaly z AK

Runda 4 - naturalne strzały z AK

Demo: https://tv.katujemy.eu/CS1.6/3/dema//hltv-2601312321-de_inferno.dem.zip

Oczywiście z DGL w biegu i na dystansie jest nie celny, jak większość broni - z bliska co innego. Nie mam pojęcia czego próbujesz się @  MONTE 420  doszukać, ale zapominasz chyba o czymś takim jak kontra kierunku ruchu (krótki ruch w przeciwną stronę), żeby szybciej stanąć. Zapominasz o czymś takim też jak ping. W dodatku piszesz to wszystko jako osoba mająca w sygnaturze multikilla z DGL w trakcie ruchu ("movement"). Odnośnie AK, to kwestia ściągania w dół myszy i strzelania serią. Ustawianie celownika na wysokość głowy, w miejscu gdzie potencjalnie może wybiec przeciwnik i się go tam spodziewasz chyba nie jest niczym złym. Do tego nie wychodzę z gry i serwera, żeby cokolwiek odpalać i moim zdaniem trzeba było zrobić dodatkowo screeny skoro masz podejrzenie teraz nagle o WH, zresztą inne akcje z tej mapy czy innych raczej nie wskazują na to, żebym używał wspomagaczy jakichkolwiek. Gram zawsze tak samo i na takiej samej konfiguracji, jednak ostatnio zmieniłem sprzęt na trochę lepszy i postanowiłem pograć. Najczęściej gram zmęczony po pracy i czasem trochę mija zanim się rozegram - gram lepiej i gorzej, ale przeciętnie. Często patrzę miejsca gdzie nikt nie patrzy albo pilnuje pleców i używam zwyczajnie radaru, słuchawek i nie zawsze jest mi potrzebne info od graczy (głównie do wykonywania celów mapy). Jeśli chodzi o skanowanie to zasadniczo są miejsca standardowe na dd2 i nuke i przeważnie skanuje komin, z AWP mało gram ogólnie, ale na dd2 skanuje najczęściej sobie środek jak jest 1000 SG rzuconych na bramie, dodatkowo widać liczbę obrażeń na serwerze co często ułatwia skanowanie (dodatkowe info). Odnośnie moich lat w grze spróbuje wstawić screena, ale gram o wiele dłużej, bo jeszcze grałem na początku na NS.

Grałeś wielokrotnie jak ja grałem i nigdy nie miałeś wobec mnie problemu i sam grasz dość dobrze. Fakt, że gram bez mikrofonu i nie podaje info w grze mówiąc, ale zawsze wykonuje cele mapy i staram się grać drużynowo. Poniekąd te Twoje podejrzenia potraktuje jak komplement z dawnych lat, kiedy grałem zdecydowanie lepiej ;)

Proszę też o odpowiedź, co teraz dalej z UB? Czy mam czekać aż inni eksperci teraz przeanalizują moje dema? czy mam dodatkowo spakować cały cstrike i wrzucić, żeby można było sprawdzić co tam jeszcze trzeba? czy zwyczajnie poszukać innego serwera, na którym będę mógł pograć i tylko tu tracę czas?

Bez tytułu.jpg

• Haha 1
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.