Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS 1.6] COD 301 LVL
  • Nick:
    Kramper
  • Imię:
    Maciek
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:1:551067616
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    _kramper
  • Staż na serwerze:
    Ponad tydzień
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Potrafię obiektywnie oceniać sytuacje i reagować na łamanie zasad. Znam regulamin oraz mechanikę trybu CodMod. Spędzam wiele czasu na serwerze, często zdarza się, że aktualnie nie ma nikogo online. A więc dlatego też myślę, że byłbym dobrym uzupełnieniem do aktualnego składu CodMod. Tak na końcu dodam. Wiem, że mój staż na serwerze nie jest jakiś wybitny ale przez tak krótki okres czasu spędziłem na serwerze sporo godzin i zapoznałem ludzi, którzy polubili mnie ze wzajemnością ;)  
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Doświadczenie mam spore, byłem opiekunem serwera oraz administratorem we wcześniejszych czasach.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK

Nie chciałem się odnosić do tego, ale jednak chyba muszę bo widzę, że co niektórzy pozjadali rozumy. Nie boli mnie to, że jesteście na nie tylko boli mnie wasza nieznajomość wymagań oraz regulaminu :P.

"Mimo wszystko bez przesady że po tygodniu grania wiemy kim "kandydat" jest, jakie ma podejście nawet dobrze zachowania czy reakcje na sytuację nie idzie ocenić czy sobie wyobrazić." - Myślę, że po tygodniu czasu ludzie na serwerze rozpoznają mnie bardziej niż Ciebie z bycia adminem na CodMod (Twój gt mówi wszystko :). Dużo ludzi wie kim jestem i jaką osobą jestem ;)

"Staż na serwerze, zbyt krotki żeby pisać podanie na admina " - Tego nie rozumiem totalnie mordeczko, nie wiem gdzie jest określony staż na serwerze w regulaminie/wymaganiach ? Wydaje mi się, że spełniłem wszystkie wymagania, przeglądałem twoje wcześniejsze podania na admina i naszła mnie myśl, że inspirujesz się wypowiedziami z twoich wcześniejszych tematów na admina gdzie nie spełniałeś wymagań ;)

Edytowane przez Kramper
  • Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Jestem za daniem szansy.

+ Wiek.

+ Doświadczenie.

+ Aktywność na serwerze w ostatnim czasie.

• Dzięki 1
  • Inwestor
Opublikowano

Ja myślę, że jestem na tak "za okresem próbnym", ale ja ogólnie jestem zdania (chociaż to już ode mnie nie zależy, tylko od samego regulaminu) że lepiej pograć minimum te 2, 2,5 tygodnia, nawet z mniejszą liczbą godzin (oczywiście nabijając te +30,40h), niż jakby poświęcić od tak więcej godzin przekładając na mniejszą ilość dni. Na moje 30h da się to zrobić tak naprawdę w pt, sb, nd załóżmy cały weekend (jakby już nie wliczam w to obowiązków, tak mówię orientacyjnie). Chodzi mi bardziej o to, że grając tak dzień po dniu z każdym dniem, stopniowo poznaje się możliwości serwera, mechanikę, no i napotyka się różne sytuacje z graczami, gdzie można wyczuć ich intencje, a to jest moim zdaniem ważne, szczególnie jeśli ma się pełnić funkcję roli admina, bo co prawda nawet jeśli miałeś opiekuna, to wszędzie są inne zasady i wszędzie coś może wyglądać inaczej. Według GT jesteś u nas od około 10 dni, czyli trochę ponad tydzień no i w zasadzie już spełniasz standardy tych 30h, ale na moje oko to jest jeszcze moment, gdzie gracz dopiero poznaje tego CoDa (to już niekoniecznie chodzi o cb tylko tak ogólnie), serwer, klany i ogólnie jak to wszystko prosperuje, a będąc adminem, fajnie już mieć jakieś rozeznanie, kto jak gra, jakie są klany, jak wygląda atmosfera, poznać większość graczy, jak i tych co grali wcześniej regularnie ale z jakichś względów nie mogli być na serwerze i np później pogrywają trochę więcej. Więc takie 2, 2.5 tyg to jest zdecydowane minimum, żeby już w miarę wszystko wiedzieć co i jak.

Trochę porównałbym to do pracy na etacie, pierwsze dwa tygodnie to zawsze jest wdrażanie się i wszystkiego nie da się tak nauczyć od razu, nawet jeśli ktoś siedzi po 8h dziennie, dlatego ja byłbym za okresem próbnym, biorąc pod uwagę, że te 10 dni to jeszcze dość krótko, ale to może tylko takie moje gdybanie i widzimisię. No i według mnie dobrze, żeby decyzja była w miarę przemyślana bo były przypadki że ktoś krótko pograł i zaraz rezygnował.

+wiek
+kultura osobista
+wcześniejsze doświadczenie, które na pewno jest ogromnym atutem

• Lubię to! 3
Opublikowano

+Doświadczenie o ile idzie jakoś to potwierdzić bo mamy coś wysyp ludzi którzy mieli serwery/opiekunowie

+Wiek 

Mimo wszystko bez przesady że po tygodniu grania wiemy kim "kandydat" jest, jakie ma podejście nawet dobrze zachowania czy reakcje na sytuację nie idzie ocenić czy sobie wyobrazić.

Dlatego obecnie jestem na NIE.

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Wiek

+ Doświadczenie 

Staż na serwerze, zbyt krotki żeby pisać podanie na admina 

Więc jestem na NIE.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.