Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    SS
  • SteamID:
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198847826636/
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE
  • Data:
    28.01.2026
  • Mapa:
    NUKE
  • Opis sytuacji:

Dostałem bana za wh.XD. Przez cały mecz grałem magi-7 dla beki bo bylo to godzina 00:30 i byłem zmęczony. Obejrzałem demko ale nic tam nie było jedynie w ostatniej rundzie zabiłem 2 osoby przez smoke ,a co jest ciekawe? To ,że miałem smoke vision NO WH 100% XD. Powiem wprost Maniek666 coś tam naucz się grać wariat. Czekam na unbana bo chce z kolegą pograć.

• Haha 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

demko z dnia 27.01.2026 godzina 23:59 
link do demka https://tv.katujemy.eu/CS2/4/dema//auto-20260127-2359-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

3:58 dziwny przeskok celownika (może być problem demka).
4:58 dziwne wcelowanie się, akurat jak przeciwnik chciał wejść do pałacu + triggerbot (w żadnej innej rundzie nie trzymałeś tego kąta).
6:04-6:06 zabijasz typa i nagle nie sprawdzasz żadnej pozycji, gdzie mógł się schować przeciwnik.
6:08 dziwny strzał, jakbyś wiedział, gdzie on jest.
6:59-7:00 wychodzisz wcelowany idealnie w przeciwnika z niewidką.
8:56 znowu wychodzisz idealnie wcelowany w typa.
8:58-9:02 bardzo szybki czas reakcji.
10:27 perfekcyjne wcelowanie się na typa + mega szybki czas reakcji.
11:32 wcelowanie się typowi w głowę, gdy ten akurat kucnął.
16:15 przez całą rundę było 0 infa o typie w drabinkowym
17:55 6zmysł nagle się odpalił i postanowiłeś wcelować się w drabinkę, akurat jak typ chciał po niej wejść.
23:20 akurat kiedy przeciwnik wyskakiwał z pałacu, to tobie celownik podążał za modelem wroga (podejrzenie wspomagania celowania).
30:07 śmierdzi aimlock (ale mogło być to normalne, ale na demku dziwnie to wygląda).

L3o  

Decyzja 24h 

Opublikowano

Z racji że zbanowany przyznał się do używania komunikatorów zewnętrznych do komunikacji z kolegą (cytat.Info było tylko i wyłacznie dlatego że zawsze autobalans wybiera mnie albo kolege co irytuje mnie), co wg. Taryfikatora serwera losowe moce jest nagradzane banem permanentnym. Otóż regulaminy są od tego by je przestrzegać. 

Pozdrawiam.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.