Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

zgadnij1.png

UŻYTKOWNICY FORUM

question (3).pngJak zaczęła się Twoja przygoda z forum i co sprawiło, że zostałeś na dłużej?

Przygoda z forum zaczęła się od tego, że mój brat dostał bana na jednym z serwerów z sieci, a jako nastolatek stwierdziłem, że stanę w jego obronie, więc założyłem konto na forum i zacząłem na chatboxie kłócić się z ówczesnym właścicielem tego serwera.

question (3).pngZ kim obecnie na forum masz najlepszy kontakt? 

Obecnie na forum najlepszy kontakt mam ze świeżo awansowaną administratorką, czyli z Irytującą

question (3).pngJak myślisz co cię wyróżnia na tle innych, z czego jesteś Twoim zdaniem znany na Katujemy?

Ciężkie pytanie, ale myślę, że to co mnie wyróżnia to zdecydowanie kontakt i atmosfera z adminami. Staram się, by nie była to taka sztywna atmosfera jak w jakimś korpo czy innej tego typu rzeczy tylko właśnie taka luźniejsza atmosfera by te osoby chciały ze mną współpracować i nie odczuwali, że są zmuszane do czegoś itd.

question (3).pngJakie masz zainteresowania na co dzień?

Moimi głównymi zainteresowaniami na co dzień to zdecydowanie czytanie książek i to różnego typu od kryminałów po thrillery psychologiczne, pojawiają się też inne gatunki, ale zdecydowanie te dwie są takimi moimi ulubionymi. Oprócz tego to lubię obejrzeć anime dla odskoczni od filmów, seriali i książek. Moim ulubionym anime jest zdecydowanie naruto, które obejrzałem łącznie z 3 razy.

question (3).pngSkąd pomysł na nick, czy jesteś w stanie powiedzieć, co on dla Ciebie znaczy? 

Pomysł na nick wziął się od tego, że właśnie mój brat kiedyś był w jego posiadaniu i grał na moim koncie, więc go ustawił, a że w pewnym momencie on przestał grać, to nick został i ja go przejąłem. Nick znaczy dla mnie niewiele, raczej jest takim przypomnieniem, że dzięki ciężkiej pracy, bycia sumiennym oraz wsparciu niektórych osób można zajść daleko.

fxgfgfxfx.png

Czas na podanie odpowiedzi: 02.02 godz 09:00

Zachęcam do zapoznania się z Informacjami
Powodzenia! 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.