Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: AcTiVe.?

Nick oskarżonego: Ola7258

IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji: Chodzi o sytuację z wczoraj, brak dostępnych administratorów na Steam (bynajmniej tych, których mam). Napisałem do Oli, że na serwerze jest raz, że reklamowiec, który spamował i lagował serwer, dwa latał koleś z aimem (ale wywalało go za ping to chyba zrezygnował), trzy perfidne wh. Zgłosiłem to do jedynie dostępnego u mnie na liście znajomych tj. Ola, na to dostałem odpowiedź, cytuję : Przez te obelgi i obrazy, które na mnie wypisałeś na forum (chodzi tu o te celebryckie wybory) mam wchodzić na serwer na każde Twoje zawołanie? Chyba nie.  

Pod moim postem, jak napisałem : Ze mam nadzieję że to co napisałem powyżej nie wpłynie na nasze relacje serwerowe itd... Widocznie nie wszyscy to zrozumieli. Więc aby taka sytuacja znów się nie powtórzyła, a się nie powtórzy, bo Ola usunęła mnie ze znajomych na stimie, to proszę jedynie o upomnienie w/w administratora o przywołanie do porządku i aby spełniała swoje obowiązku administratorskie :)

Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam

Dowody: Dowody jedynie może mieć Ola, choć wątpię, że je udostępni, bo usunęła mnie ze znajomych na steamie, i nie mam jak ich przedatawić, jeżeli jest prawdomówna, to przyzna się, że tak było :)

Opublikowano

1.Brak dowodów

2.Admin ma swoje życie nie jest na Twoje zawołanie

3.Sam możesz złożyć podanie na admina, jak chcesz.

Zamek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.