Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
71.  

Screeny do poprawy; 

Opublikowano (edytowane)

Witam, nie mogę pobrać swoich ssów bo błąd wyskakuje, normalnie zrobiłem tak, że spakowałem je w paczke rar, tak jak pisze zgodnie ze wskazówkami. wrzuciłem je pojedyńczo, nie wiem czemu nie moge wrzucić w ten sposób patrzyłem  screeny innych gracz i moge normalnie pobrać, natomiast swoich już nie moge bo jakiś błąd wyskakuje , nie wiem co jest grane. wrzuciłem je tak : 
https://megawrzuta.pl/bxolbzu9

PS. Wróciłem po przerwie kilkuletniej, serwer mi sie spodobał, miła atmosfera, może nie zawsze, wiadomo też znajdą sie tacy i tacy, ale przeważnie jest miło, można powiedzieć, że już sie tu osiedliłem bo gram tylko na tym serwerze u was. Chcę tu zagościć na dłużej. STAż to około 15 lat. 

https://megawrzuta.pl/me1hlviv   
można je pobrać normalnie tylko nie przez przeglądarke google chrome :)

Edytowane przez CZARNY12
Opublikowano

Witam,
Widzę, że nadal są problemy, a powoli kończy się czas.
Tak wyglądają screeny dostarczone przez Ciebie w paczce:
image.png.2b39d8d03f7cc5444a7a1fe2c876bdc9.png
Nie potrzebujemy skrótów, tylko realnych plików. Wystarczy ze zaznaczyć, kliknąć prawym i dodać do archiwum.
a drugiej wersji screenów również nie mogę przyjąć, bo nie jest wrzucona zgodnie z Naszymi zasadami.
Jeżeli problem leży po stronie hostingu, akceptujemy również inne hosty lub załącznik. 
Dołączam poradnik z tym jak wrzucić screeny, dostępny pod tym linkiem.  
Pozdrawiam i liczę, że teraz się uda. o/

• Lubię to! 1
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.