Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Freaky Katujemy.eu
  • SteamID:
    STEAM_0:0:22840632
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    24.01.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

No nie wiem, dostałem bana na rozgrzewce nawet nie wiem czy kogoś zabiłem. Nic nie mam.

Opublikowano (edytowane)

Pomijając twoje zachowanie po podejrzanych akcjach, że wychodzisz. Później wchodzisz i nagle nie wiesz co się dzieje i jak się steruje ,,WSAD,,. 

https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20260124-0132-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip  **40minuta meczu** Pokazuje do **41minuty meczu** swoje umiejętności posługiwania się WH, Ciągłe wychylenia w miejsce gdzie stoi gość, powtarza się to 4 razy szybka minutka popisówki, ale chyba nie znasz dobrze mapy i zapominasz się że są tam ściany. Wiele dowodów nie trzeba przedstawiać, by stwierdzić tak perfidne zachowanie, Równie dobrze na większy powód dlaczego zareagowałem, pokazuje nawet sama rozgrzewka następnej mapy 

https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20260124-0222-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip, Jak to pod prawie koniec rozgrzewki prefireuje gościa na kranie na midzie, ale zapomniał się że jest ściana i wcelował się już wcześniej przez ścianę, a później tylko zrobił krok. 

Edytowane przez Sezam
L3o  

Decyzja 24h

Opublikowano

Po 1, pomylone demka 1 jest 2, a 2 jest wgl jakieś przypadkowe

Po 2, odwołanie na kolanie, nawet po upomnieniu u opiekuna się nie postarałeś.

Po 3 1 akcja która pasuje to za mało gracz dostaje UB.

• Wow 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.