Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Your nick:
    angelicaim
  • SteamID:
    STEAM_0:0:197679944
  • Server:
    5VS5 #3
  • Date:
    01/23/2026
  • Map:
    Mirage
  • Description of the situation:

Link do ban

Szczerze nie wiem, co więcej mogę dodać. Zmieniłem czułość na wyższą i przez to moja gra wygląda inaczej - flicki są bardziej dynamiczne i często wychodzą losowo, ale mieszczą się w granicach normalnej mechaniki gry. - dodam, że niedawno zostałem zbanowany za "cheaty" - *dla niewiedzacych - gram only scout od 2017/18, i mam ponad 6k godzin w cs, faceit 2500elo onlyscout   Nie używam żadnych cheatów ani wspomagaczy.

Poniżej załączam linki do clipów z dzisiaj, zarówno z serwera, jak i z casuali. Niestety NVIDIA ShadowPlay nagrał część materiałów w uszkodzonym formacie (corrupted clipy), dlatego nie mogę dostarczyć większej liczby clipow.

*pierwszy clip z tym flickiem jest zupelnie randomowym prefire, w jedym z filmikow na moim youtube jest podobne  LINK DO FLICKU

KISSES MONO X X

Pierce Katherine GIFs | Tenor

Opowiedz do tego co napisał Admin:  

W filmiku który wysłałem w 1:29 widać ja skacze ze schodów i widzę jak przeciwnik przebiega na prawą stronę rampy, potem dla żartów, z nudów, macham celownikiem poprostu.

Edytowane przez ssg08princess
  • KAT 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Witam. Nie ma co tu dużo owijać w bawełnę, po prostu nie które flicki były naprawdę podejrzane. Aczkolwiek możliwe, że twój nie tuzinkowy (jakby na to nie patrzeć) playstyle który opisujesz w odwołaniu mógł wpłynąć na moją ocenę sytuacji, lecz moją wątpliwość bardziej wzbudza jedna z sytuacji a dokładniej (https://imgur.com/a/iAdE987). A więc moja decyzja o nałożeniu kary wynikała z twojego też można to ująć specyficznego playstylu (który opisujesz) i też flicki które jeżeli zostały faktycznie wykonane bez żadnego wspomagacza są naprawde imponujące wręcz własnie pokusić się można o stwierdzenie "nie normalne" + klip który wysłałem wydawał sie dla mnie naprawde podejrzany i najwidoczniej mózg mój brał bardziej pod uwagę flicki i po akcji z klipa stwierdziłem by nałożyć karę. 

L3o  

Wypowiedź nie ma żadnego sensu. Albo rozpisujesz demo albo pisz że jednak czysty.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przejrzałem demo jeszcze pare razy i faktycznie jesteś raczej czysty. Faktycznie pare akcji było podejrzanych lecz po dłuższej analizie, mógł być to po prostu fart więc stwierdzam, że po prostu kara została nałożona nie słusznie.

Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.