Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    kurzynmurn
  • SteamID:
    STEAM_0:0:399536648
  • Serwer:
    MIRAGE #5
  • Data:
    21.01.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:
    Twój nick: kurzynmurn
    Data/Mapa:21.01.2025, godz.20:50:13, mapa de_mirage
    SteamID:76561198759339024
    Serwer (mod): Mirage #5, z tym mod jeżeli chodzi o administratora/ów przez którego została nałożona kara to: JD soyer.gravity soyer997          
    Opis sytuacji: Witam, od moim zdaniem dłuższego czasu gram u was na sieci serwerów katujemy dzisiaj podczas wieczornej gry zostałem zbasowany
    za rzekome "Cheaty", niestety ale nie mam żadnego zapisu Video z swojej strony żeby potwierdzić swoją nie winność ale postaram się jakoś wybronić. 
    Opiszę sytuacje która moim zdaniem mogła spowodować pewność tego, że
    oszukuje, w momencie w którym jako Antyterrorysta byłem na bombsite A w okolicach site stwierdziłem, że fajnie będzie sobie poskakać inaczej zrobić bh no to
    zaczynam skakać sekundę póżniej mój sojusznik zaczyna strzelać do przeciwnika na gali to będąc już w connecto'rze postanowiłem odbić w lewo żeby z ścianki w tym przejściu się odbić zyskać prędkość i zabić przeciwnika,
    co mi się udało po nie długiej chwili dostałem bana za "cheaty", gdzie to nie był nawet wielki wyczyn, ponieważ ja jak i przeciwnik staliśmy w miejscu ja tylko strzeliłem pojedynczy pocisk z kałacha.

Chciałem jeszcze powiedzieć, że to, że mam nowe konto nie oznacza tego, że od razu oszukuje, nie chce nawet na tym koncie cheatować, ponieważ mam co do niego plany dokładniej to kupić na nim prime,
    grać premiery i właśnie serwery społecznościowe takie jak wasze bo sprawia mi to frajdę że mogę gadać z innymi czy to na temat rozgrywki czy zainteresowań.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie odwołania w razie potrzeby ukazania różnych plików czy czegokolwiek tam potrzeba jestem otwarty bo naprawdę bym chciał znowu móc grać u was 

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Po przeanalizowaniu demka stwierdzam, że gracz jest czysty. Prosze o UB.

Edytowane przez bobcsgoo_
  • Haha 2
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.