Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chcialbym dowiedziec sie dlaczego ktos oraz kto wyrzucil mnie z klanu ,, ZolteTulipany"?

Wplacone bylo okolo 9k i 60 lvl weterana. Od piatku gralem bardzo malo z powodow prywatnych. Nikt mnie o niczym nie infortmowal.

Pozdrawiam

Wiec Twoim zdaniem nie jestem aktywnym graczem ktory jest 10 w ogolnym rankingu i ma przegrane kilkaset godzin na serwerze gdzie co sezon wbijam przynajmniej 220 lvl a czesciej jest to powyzej 260, i wplacam po 80-100 k monet do klanu w ktorym jestem. To ,ze  przez osobiste sprawy mnie nie bylo moim zdaniem troche slabe posuniecie by po chwili mnie wyrzucic z klanu na rzecz kogos kto bedzie gral wiecej niz ja.

Edytowane przez oBESraniec
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Nikt Cię nie widział na serwerze i nie wiedział, że coś się dzieje to razem z zastępcą stwierdziliśmy, że sobie odpuściłeś, a chcieliśmy dalej szybko rozwijać klan więc wyrzuciliśmy Cię na rzecz osoby która będzie bardziej aktywna, a wyrzuciłem Cię z klanu dopiero dzisiaj rankiem, bo czekałem aż się pojawisz.

@  kolin  Ciężko się skontaktować z graczem który gra non - steam i nie ma się do niego żadnego kontaktu oprócz serwera, a od nas z klanu raczej nikt takiego nie miał.

Poza tym jak pisałeś o trackerze to gdy się na niego wejdzie to pokazuje, że fOki był widziany ostatnio Jan 16, 2026 3:00 PM

image.png.431728f9176e81be552e54988d08168a.png

Edytowane przez koksuuu
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, koksuuu napisał(a):

Nikt Cię nie widział na serwerze i nie wiedział, że coś się dzieje to razem z zastępcą stwierdziliśmy, że sobie odpuściłeś, a chcieliśmy dalej szybko rozwijać klan więc wyrzuciliśmy Cię na rzecz osoby która będzie bardziej aktywna, a wyrzuciłem Cię z klanu dopiero dzisiaj rankiem, bo czekałem aż się pojawisz

Ogólnie sprawa z klanami jest dość jasno opisana: 

§4.4 Właściciel ma prawo wyrzucić członka klanu, jeśli ten jest nieaktywny powyżej 7 dni.

jeśli nie jest się pewnym ile kogoś nie było sprawdzasz GT i jak masz jasno 7dni możesz wywalić bo pozwala Ci na to regulamin. Jeśli gracz jest aktywny ale mniej bądź dość rzadko prosisz resztę klanowiczow by się skontaktowała z danym graczem podczas gry bądź niektórzy mają się w znajomych na steam/dc i rozwiązujesz sprawę między wami tak by było wszystko jasne i klarowne. A tu wygląda „o nie widziałem go parę razy wywalmy go” trochę nie bardzo i wbrew regulaminowi. Bo tu kolegi f0kiego nie było raptem 3 dni@ Wr3dnyy tu decyzja co dalej chyba do Ciebie. 

@ koksuuu

Niżej jest dokładniejsza rubryka 

IMG_0824.png

Edytowane przez kolin
  • Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Według gametrackera gracz był nieaktywny około 5 dni, proszę zapoznać się z regulaminem klanów zanim go założycie.

Gracz został wywalony bez uprzedniej informacji i ostrzeżeń, dlatego wnoszę o ponowne dodanie gracza do klanu.

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.