Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Your nick:
    angelicvoices
  • SteamID:
    STEAM_0:0:197679944
  • Server:
    5VS5 #2
  • Date:
    01/20/2026
  • Map:
    Mirage
  • Description of the situation:

*link do bana*

Gralem sobie normalnie i bana dostalem ;( ale nie powiem ze nie pare lucky hs weszlo i chyba dlatego bo az sam bylem zdziwiony jak niektore siadaly. Gram only scout od 2017/18? i mam ponad 6k godzin w tej grze wiec mialem czas zeby sie nauczyc czegos. Moj aimrating tez wysoki (https://csrep.gg/player/76561198355625616), faceit tez onlyscout do 2500 dobilem, 2 vac live tez mialem za ta swoja gre smieszna a i na youtube mam tone scout only filmikow

Dodam jakis filmik z jakimis losowami kilami z serwera i z office bo na community mam zazwyczaj shadowplay off bo cba zeby clipowac gorszych zawodnikow -> 

kisses x

Ripper | The Vampire Diaries GIF Series - Katherine Pierce [1] - Wattpad

Edytowane przez ssg08princess
not sure which nickname - I had different one when I got the ban and different a moment before getting it
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem sprawa ta nie podlega dyskusji, gracz ten otrzymywał już blokady na grę dwukrotnie na naszej sieci. Dodam, że popełniłem błąd w opisie bana. Blokując gracza miałem na myśli grę na multikoncie, a nie bana za cheaty (co koniec końców wychodzi na to samo). Niżej podsyłam ssy z sb w którym widać 2 bany jego kont. Jeden z naszego sgs, a drugi ręcznie wypisany przez jednego z naszych administratorów. SteamID różni się od siebie lecz jestem pewny tego, że to jest ten sam gracz. Warto dodać, że gracz ten był karany za inne oszustwa typu blokowanie fps na 64 co pomaga w robieniu bh. Myślę, że nie jeden gracz serwera zgodzi się z tą decyzją. Ponadto decyzja ta nie była podejmowana tylko przez moją osobę. Konsultowałem to z innymi administratorami @ BeneQs i @  Nexonek  którzy byli tego samego zdania. Końcowo decyzje zostawiam dla zespołu
ub team. Pozdrawiam serdecznie. 

image.thumb.png.40bee49dd12836d2398987ffc55ef948.pngimage.png.b901372bd9f1b9a2353e9da26b798526.png

Edytowane przez Sc4red
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Sytuacja jest bezpodstawna. Korzystałem wyłącznie z jednego konta. Twierdzenie o multikoncie opiera się na założeniach, a nie na twardych, jednoznacznych dowodach. Różne SteamID bez realnego dowodu powiązania nie są wystarczającą podstawą do przypisania mi kilku kont. Są to domniemania, a nie fakty.

Ban za autoBH wynikał z mojej niewiedzy i został następnie wyjaśniony. Ostateczna kara została dostosowana i była adekwatna do regulaminu w tej konkretnej sytuacji, co potwierdza, że sprawa została prawidłowo zweryfikowana i zamknięta bez stwierdzenia celowego nadużycia z mojej strony.

Argument oparty na „mono” jest chybiony. Gram na dużej liczbie nicków i próba identyfikowania gracza wyłącznie po jednym nicku jest obarczona dużym marginesem błędu i nie może stanowić podstawy do tak poważnych oskarżeń.

Dodatkowo grałem dużą ilość wingmanów oraz meczów bezpośrednio z opiekunem serwera, Okularem. Na przestrzeni tych gier mój poziom umiejętności pozostawał niezmienny, nie występowały żadne skoki formy ani zachowania wskazujące na wspomaganie się cheatami. Przy regularnej grze z osobą nadzorującą serwer takie nadużycia byłyby natychmiast zauważalne.

Nie przedstawiono również żadnych jednoznacznych dowodów technicznych łączących mnie z innymi kontami, takich jak potwierdzone powiązania sprzętowe czy logi wskazujące na omijanie kar. Bez takich danych zarzut multikonta pozostaje nieuzasadniony.

Edytowane przez ssg08princess
p
Opublikowano

Brak dowodów na powiązanie kont. Różne IP. Tylko Nicki te same to za mało by pochopnie wystawiać w taki sposób bana. Poza tym takie rzeczy należy dogadywać z opiekunem serwera a nie pomiędzy adminami.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.