Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    chorynamotory
  • SteamID:
    STEAM_0:0:643570046
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    filozof thc
  • Data:
    20.01.2026
  • Mapa:
    de_dust2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:

Zostales zbanowany na tym serwerze!
    Sprawe mozesz wyjasnic na Katujemy.eu
    Powod bana: rozpędzanie się przy pomocy spadochronu
    Dlugosc bana: '1 dzien'
    Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:643570046'
    Twoje IP:

rOZUMIEM ZE WESZŁy jakies nowe regulacje reguilaminu - ale moze wystarczy ostrzeżenie a nie banowanie i to od razu na 1 dzień ! PAN admin filozof chyba działa nie obiektywnie nie wiem czy to dobrze ze jest adminem Mam nadzieje że zwróci mi za VIPa

Pewnie znalazły się jakies płaczki które zalobbowały aby podwójny skok był karany - rozumiem ze caly SVIP traci swój sens, to serwer FFA a nie turniejowy i każdy do tej pory mógł korzystać z double jumpa

§3.7 Nadużywanie technik movementowych (SGS / GS / GSJ / BGS) do nienaturalnego przyspieszania gry ⮕ [Ban 1h] » [Ban 24h] » [Ban permanentny]

Rozumiem ze to ten pkt regulaminu który złamałem.

Admin PAN FILOZOF który mnie banował pare dni temu bo "wrzuć demko" banuje ponownie od razu na 24 h zamiast stopniować ew. kare

Podwójny skok który daje lepszy movement - PŁACIMY ZA NIEGO w VIP. A tu takie żarty banowanie na 24 h? Apeluje aby admini byli OBIEKTYWNI . Nie dostałem żadnego ostrzeżenia , wszedłem na serwie byłem 2 min i mnie zbanował 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Witam,
Po pierwsze ban poszedł ze ten punkt regulaminu serwera DD2 (musiałeś źle spojrzeć z którego regulaminu bierzesz swój)

§3.7 Przyśpieszanie przy pomocy spadochronu ⮕ [Ban 30 min] » [Ban 1h] » [Ban 24h]

Co jest zresztą wpisane w powodzie bana -  https://ab.katujemy.eu/ban_list.php?bid=7376
Nie wiem od jakiego czasu punkt ten jest w takiej formie jakiej jest w regulaminie, ale dostałeś już jednego takiego samego bana wcześniej, dnia 08.01 - https://ab.katujemy.eu/ban_list.php?bid=7126, więc wiedziałeś, że za takie rzeczy admini banują + miałeś 12 dni na zapoznanie się z regulaminem serwera, jeżeli takiego punktu nie znałeś. Jesteś stałym graczem serwera DD2 (masz w GT ponad 200 godzin rozegrane) więc nie rozumiem dlaczego miałbyś być upomniany, zwłaszcza w przypadku kiedy jednego takiego bana już miałeś - inna sytuacja byłaby w przypadku, gdyby to był Twój pierwszy ban z takim powodem.
JEŻELI: chcesz, aby sprawa ze spadochronem wyglądała inaczej, zapraszam do działu propozycji, a jeżeli nie podoba Ci się praca admina, zapraszam do działu skarg.
Od siebie bana podtrzymuje - jest zgodny z regulaminem, a nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania
Tyle jestem w stanie dla Ciebie w tym momencie zrobić, zapraszam za 24h.
Pozdrawiam. 

• Haha 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.