Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Hej.
  • SteamID:
    76561198151864629
  • Serwer:
    PAINTBALL
  • Nick admina banującego:
    Tom Bombadil
  • Data:
    19.01.2025
  • Mapa:
    Westwood_big
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Cześć, przychodzę tutaj z ogromnym żalem, a zarazem skargą na admina. Miałem zamiar odpusic, ale pomyślałem, ze poswięce pare minut i napisze "odwołanie", a zarazem przekaże moje głębsze przemyślenie. Otóż, zostałem skickowany z serwa za latanie po krawędzi mapy co dla mnie jest to już troche niedorzeczne, ponieważ biegniecie po płocie na ktory wystarczy wskoczyc kwalifikuje się jako krawedź mapy? zatem nie wolno wykorzystywać w pełni mapy? wrocilem na serwer i uzylem niecenzuralnych słów, ale bezosobowo. Admin stwierdził, że go wyzywam, a ja zaprzecze. Druga sprawa troche bardziej głębsza; wytłumaczcie mi dlaczego admin banuje gracza, w miare aktywnego na serwie oraz jednego z nielicznych realnych graczy podczas mapy na serwie? Czy admin ma zamiar adminować na serwie z botami? jest to wiekszy problem, gdyż inny gracz mógłby juz nie powrocic na serwer ponownie po takiej akcji ( ja zamierzam grać ). Banowanie na 1 dzien? Dla mnie jak najbardziej przesadzona reakcja ze strony admina. Spójrzcie na to z większej perspektywy. TO juz nie te czasy csa, gdzie na serwer cięzko bylo wejść, bo było pełno ludzi. Teraz liczy się kazdy realny gracz. Pozdrawiam
Opublikowano

Witam,
Ban trwa 24h, więc bardzo możliwe, że po prostu minie do momentu wypowiedzenia się wszystkich, jednak chciałbym poznać również wersję admina.
Tak więc @  TomBomDaddy  jak możesz nam tutaj przybliżyć jak to u Ciebie wyglądało i co z tym banem.
A do autora tematu @ Kazioko
 - to dział banów, nie skarg. Nas tu interesują tylko i wyłączanie sprawy związane z Twoją blokadą.
Jeżeli uważasz, że administrator źle wykonuje swoją pracę i/lub nadużywa praw, proszę napisać temat tutaj i tam jego zachowanie będzie ocenione.
Obecnie to wszystko co jestem w stanie dla Ciebie zrobić. Liczę, że szybko się wszystko rozwiąże. 
Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć,
Zabronione jest chodzenie po krawędziach mapy i większość graczy dobrze wie o tym. Dodam, że zostałeś wyrzucony w tym samym momencie co inny gracz, który wykonywał dokładnie to samo i do niego jakoś dotarło, że robi coś co jest zabronione. Wolałeś jednak wejść na serwer od razu po kicku i pierwszą wiadomością od Ciebie były takie "miłe" słowa :).

image.png.880b56cc504983e8bc50d3100762a25b.png

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dobra, to tak:
1. W regulaminie paintball obecnie nie ma wzmianki o chodzeniu po krawędziach (chociaż widziałem, że w edycji od opiekuna cs 1.6 jest, jako podpunkt o utrudnianiu rozgrywki, więc zapewne gdzieś Wam się to zakopało przy edycjach) - możecie wspomnieć o tym komu trzeba, aby zaktualizował/rozbudował Wam główny regulamin pod ten podpunkt. 
2. Sprawa dot. czasu bana. Taryfikator brzmi tak: 

§1.10 Zabrania się: Nadużywania wulgaryzmów oraz obrażania innych graczy; 
§3.13 Prowokowanie, obrażanie graczy, tworzenie negatywnej atmosfery ⮕ [Mute/Gag] » [Ban 30 min] » [Ban 1h] » [Ban 1 dzień]

Z tego co widzę, ban na 1 dzień jest maksymalnym wymiarem kary, a gracz w bansie nie ma żadnych poprzednich banów. Jeżeli liczyć kicka jako mute/gag, kolejnym zgodnym z regulaminem powinien być ban na 30 minut, od momentu napisania przez gracza odwołania minęły prawie 3 godzinki, więc stwierdzam, że jak na pierwsze przewinienie, to odczekał już swoje. 
Bana zdejmuję, jeżeli gracz nadal ma jakieś pretensje, odsyłam do działu skarga, jak już pisałem post wyżej.
Jeżeli ktoś nie zgadza się z decyzją, proszę o zgłoszenie mojego postu. 
Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.