Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Adriann-_-
  • SteamID:
    Adikox2020
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #3 
  • Data:
    19.01.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Nie wiem za co dostalem bana chyba ze za nick bo zapomnialem zmienic ale nie wiem czy to bylo tą przyczona jak za nick to przepraszam.

Edytowane przez Adriann-_-
Podalem nie ten serwer
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

-Runda 21 minuta 22:00 po zabiciu przeciwnika z mocą zombie wcelowujesz się idealnie w przeciwnika który szedł przez całego mida na shifcie 
https://tv.katujemy.eu/CS2/18/dema//auto-20260118-2322-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

-Runda 8 minuta 7:27 miałem adminVocia włączonego nie było informacji o zawodniku z shorta lecz wiedziałeś o nim i ciągle tam patrzyłeś nie miałeś radaru ani wh 

-Runda 12 minuta 12:20 nie wiem kto bawi się kosa na midzie tak jak byś czekał na przeciwnika który idzie od tv leciał a nie biegł a i tak do niego poszedłeś nie miałeś wtedy wh jak i radaru i nie było żadnej informacji o przeciwniku
https://tv.katujemy.eu/CS2/18/dema//auto-20260118-2349-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Osoba zbanowana nie zgadzała się z decyzją więc ponownie oceniam:

demo1

0:49 - widać, że demko klatkuje B-

22:00 - wiedział, że ktoś jeszcze był na midzie B-

demo2

7:27 - było słychać krok z gali kiedy zbanowany był w jungli B-

12:20 - jedyna spalona akcja B+

Za mało na bana.

• Dzięki 1
  • Haha 3
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.